iPhone 15 Pro Max nereden alınır?

Rainwax

Hectopat
1 hafta içerisinde 15 Pro Max alacağım ama nereden almam lazım kararsız kaldım. Yaklaşık 200K'lık bir alışveriş yapacağım (Apple Watch vs.) Amazon diğerlerine göre biraz daha uygun ve amazona daha çok güveniyorum çokça alışveriş yapıyorum platformdan. Linki bırakıyorum (Link). Amazon'da satılan model Türkiye cihazı mı kayıt vs. gerekir mi ve garantisi vs. var mıdır?

Yanlış bilgi. Ülke içindeki yetkili 3. parti satıcılardan alınan Apple ürünleriyle kendisinin sattığı ürünlerde garanti hizmet farkı söz konusu değildir.
Tavsiyem Apple mağazasına gidip almanız olur. 200K harcama yapacaksanız Apple mağazasına gidip bizzat oradan almanız ilerideki garanti sürecinde yararlı olacaktır. Kendi mağazasından aldığınız ürenlere Apple direkt kendi hizmet veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem Apple mağazasına gidip almanız olur. 200k harcama yapacaksanız Apple mağazasına gidip bizzat oradan almanız ilerideki garanti sürecinde yararlı olacaktır. Kendi mağazasından aldığınız ürenlere Apple direkt kendi hizmet veriyor.

Hocam Amazon'da 85k iken Apple kendi sitesinde 99k.

Vatan bilgisayar mağazasından 1tane 15 pm 512, 1 tane 15 256, 1 tane Watch 9, 1 tane Watch se, 2 tane airpods pro 2 (telefonlara 3er yıl kasko yaptırdım) kılıf koruyucular vs. toplam 215k ya geldi

Dosya Ekleri

• 1000002306.jpeg
    1000002306.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı