Benim de 89Merhaba, iPhone 15 Pro Max telefonumu alalı 1 sene oldu ve 1 senede pil yüzdesi 89'a indi sizce bu iniş hızı normal mi? Eğer normal değilse garantisi bitmeden bunu Apple'a göstermek mantıklı mı?
Bu kullanımınıza bağlı, şarj da kullanıyorsanız, ağır oyunlar oynuyorsanız, belirli pil döngünüz yoksa, sürekli telefon geceleri şarj da kalıyorsa 89'a düşmesinde pekte anormal sakıncası yok.Merhaba, iPhone 15 Pro Max telefonumu alalı 1 sene oldu ve 1 senede pil yüzdesi 89'a indi sizce bu iniş hızı normal mi? Eğer normal değilse garantisi bitmeden bunu Apple'a göstermek mantıklı mı?
Günlük ortalama 7-8 saat ekran süresi oluyor ortalama. Geceleri sarja takıyorum bir de devir sayısı 269.Anormal bir düşüş yok. Kullanım detaylarınızı paylaşabilir misiniz?
Devir sayısı durumu nedir hocam benim 269 da olduğu için çok hızlı düşmüş gibi geldiBenim de 89
.346.Günlük ortalama 7-8 saat ekran süresi oluyor ortalama. Geceleri sarja takıyorum bir de devir sayısı 269.
Devir sayısı durumu nedir hocam benim 269 da olduğu için çok hızlı düşmüş gibi geldi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.