iPhone 15 Pro Max vs 4090'lı sistem

Herhangi bir işle uğraşmıyorsan bilgisayarı eğlence için kullanıyorsan hiç gerek yok bilgisayar değiştirmeye şu an parçaların gayet yeterli ve güncel.

İçerik üreticisi, mühendis, tasarımcı vs. değilsen yani yoğun işlerde kullanmıyorsan, yalnızca oyun oynuyor ve gündelik işlerini hallediyorsan gidip iPhone 15 Pro Max alman daha mantıklı. Telefon olarak uzunca bir süre seni götürmüş olur. Zaten 4070 yeterince güçlü bir kart, DLSS 3.0, Frame Generation falan var. Uzun süre yükseltme yapmana gerek olmaz diye düşünüyorum.

Ben 4090 + S23 + falan yapardım. Sizin sorduğunuz soruya gelirsek 15 Pro Max alın derim. 4090 zaten üst seviye iş yapanlar için tasarlanmış abartı bir kart.
Hocam 4090+İşlemci+S23 Yapılmıyor işlemci alamazsakta, 4090 Darboğaz yapacak performansı çok düşecek ama zaten cyberpunk felan oynamıyorum max valo gta

Haklısınız hocam

Herhangi bir işle uğraşmıyorsan bilgisayarı eğlence için kullanıyorsan hiç gerek yok bilgisayar değiştirmeye şu an parçaların gayet yeterli ve güncel.
Doğru hocam valo felan oynuyorum max

@ShimerraTR, Kendiniz kararı çoktan vermişsiniz gibi görünüyor. Şahsi fikrimi belirttim, almak zorunda değilsiniz.
Sanırım doğru

Telefon+Apple watch+mac air yapacağım sanırsam

Hocam zaten 4070 varmış çok rahat idare eder hem 4090 yanına i9 aşağısı yakışmaz gibi.

Sadece öneri verdim nihayetinde kararı kendisi karar verecektir. Yoksa iPhone alınmaz filan demiyorum yanlış anlamayın. Bence RTX 4090 sistem ve S23+ filan iyi giderdi.

Valorant, GTA falan oynuyorsan 15 PM gir. 4090 senin için gereksiz. 4090 almak isteyen birinin önceliği oyun değildir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…