Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uzun süre gitmesi kullanımınıza bağlı. Xiaomi, üst segment cihazlarını yazılım konusunda iyi besliyor. Hala Xiaomi 11 Ultra kullanan kişiler var ve çok memnunlar. X15u ise özellikle son çıkan üst segment cihazlar arasında en iyi cihazlardan. Kamera konusunda ilk 3'te olan bir cihaz. Android kullanmayı seviyorsanız alabilirsiniz. Hatta isterseniz yurt dışı olarak çok daha ucuza da alabilirsiniz. 15Pm'den de daha iyi bir cihaz ayrıca.
Kendim uzun süre kullanmadım ama iPhone 15 Pro Max'i bir süre deneyimlediğim halimle Xiaomi 15 Ultra'nın daha iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum.
İkisi de uzun süre götürür, üzmezler anormal bir durum olmadıkça. IOS mu istiyorsun, androidmi istiyorsun sana kalmış. 15 Ultra daha iyi bir telefon donanımıyla birlikte. IOS düşünürsen eğer 16 pro-max alabilecek bütçen de var haberin olsun.
Android tarafında güzel bir cihaz seçmişsiniz ama bütçenize bakınca iOS tarafında 16 Pro veya Pro Max düşünebilirsiniz iki cihaz da uzun süre gider diye düşünmekteyim Android veya iOS arasında hangisini seviyorsanız ona göre bir seçim yapın.