iPhone 15 Pro Max Wi-Fi'a bağlanamıyor

TeknoPath13

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi sosyaller. iPhone 14 Pro maxten iPhone 15 Pro Max'e geçiş yaptım ama bir problemle karşılaşıyorum. Eskiden aktif bir şekilde 14 Pro Max telefon ile Sony Xperia XA telefonun hotspot internetine bağlanıyordum. İnterneti devamlı Sony telefondan çekiyordum. Fakat 15 Pro Max ile aynı ağa bağlanamıyorum. Bağlan tuşuna basınca iPhone 15 Pro Max'te bu Wi-Fi'a bağlanılamadı hatası veriyor ve Sony Xperia XA telefonu yeniden başlıyor.

Denediklerim.
  • 15 Pro Max'i sıfırlayıp denedim olmadı.
  • Sony Xperia xa sıfırlayıp denedim yine olmadı.
  • İki telefonun da ağ ayarlarını sıfırla yaptım denedim yine olmadı.
  • Sony telefonun internet paylaşımındaki şifreyi kaldırdım, şifresiz giriş yapmayı denedim yine olmadı.
  • Yaklaşık 20-30 kere farklı zamanlarda deneme yapmışımdır, olmuyor.

Notlar:
  • Aktif olarak 15 Pro Max Sony telefonun interneti hariç her internete bağlanabiliyor.
  • Aktif olarak Sony cihaza 15 Pro Max hariç her cihaz bağlanabiliyor.
  • 14 Pro Max ve 15 Pro Max cihazların ikisi de yurt dışı.
  • Resimlerde gözüken uzun hata kodu sadece 1 kere gösterdi. Diğer zamanlarda hep kısa hata veriyor.

Güncelleme:
  • Apple müşteri temsilcisi "gerekli tüm adımları yapmışsınız problemin diğer cihazdan kaynaklanıyordur" dedi.
  • Yarın sony müşteri temsilcisini arayacağım inşallah.

Güncelleme: Başka bir telefon buldum. Sony ile görüşmedim. İphone 15'ler eski telefonlara bağlanmıyor olabilir diye noktaladım ve daha uğraşmayacağım. Herkese hayırlı forumlar.

Dosya Ekleri

• hata.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 35
  • hata2.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…