14 PM kullanıcısıyım. Neredeyse çıktığı zamandan beridir kullanıyorum. Model yükseltmek amaçlı değiştireceğim. Sizce 15 Pro Max'i alıp küçük yurt içi bir iPhone telefon ile erişim noktası açarak kullansam olur mu? Yoksa yurt içi faturalı olarak almak daha mı mantıklı? Aradaki vergi yüzünden çift 15 Pro Max almayı düşünmüyor değilim.
iPhone 15 PM’yi 2-3 sene yukseltemezsiniz oyle olursa, hat sahibinin siz olmasi gerekiyor. Elinizden cikartmak zor olur. Eger bir dongudeyseniz Turkiye icinden alin. Yani 15’i satip 16 alabilirsiniz boylelikle kolayca.
iPhone 15 Pm'yi 2-3 sene yukseltemezsiniz oyle olursa, hat sahibinin siz olmasi gerekiyor. Elinizden cikartmak zor olur. Eger bir dongudeyseniz Türkiye icinden alin. Yani 15'i satip 16 alabilirsiniz boylelikle kolayca.
Satış ve model yükseltme meselesi yüzünden zaten bir ikilemdeyim şu an. Kayıtsız şekilde kullanıp satmaya karar verir isem kayıtsız şekilde 2-3 yıl boyunca kullanabilir miyim? 8 ay boyunca çift hatlı olduğu için zaten hattı birine takarım süresi dolunca öbürüne geçerim. Kalan 4 ay da ise eski bir IPhone'dan erişim noktası açarım şebeke almak için. Böyle düşünüyorum hem iki tane almış olurum. Ama dediğiniz gibi elden çıkarma meselesi için bilemiyorum. Ne önerirsiniz? Bütçe sorunum yok ama vergisi yüzünden düşündürüyor sürekli.
Valla iki telefon taşırım diyorsan yurtdışı fiyatı 14 PM 1310$ a alınmıştı bana Amerika'dan. Fiyatlar değişmedi yine aynı. Paylaştığın telefonda şarjı iyi giden bir şey olmalı 2. el android bir cihaz işini görür herhalde sırf konuşmak için. Düşünülebilir. Ama satarken yine yurtdışı cihazı satmak zor olacak.
Vallahi iki telefon taşırım diyorsan yurt dışı fiyatı 14 pm 1310$ a alınmıştı bana Amerika'dan. Fiyatlar değişmedi yine aynı. Paylaştığın telefonda şarjı iyi giden bir şey olmalı 2. el Android bir cihaz işini görür herhalde sırf konuşmak için. Düşünülebilir. Ama satarken yine yurt dışı cihazı satmak zor olacak.
Yoo bataryası en büyük 2. el android cihazı alabilirsin bence. Erişim noktası paylaşan cihazdan şarj yer devamlı çünkü. Samsung vardı bir tane 7000 mah alınabilir. Iphone 6 da olsa olur herhalde.