iPhone 15 Pro Max'den iPhone 17 Pro'ya geçilir mi?

• Konuyu başlatan Barong
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 146

Barong

Megapat
Yer
Çukurova, Adana
Daha fazla  
Şu anda değiş tokuş kampanyasıyla cihazımı 67 bin TL'den sayıyorlar. Üstüne 43 bin TL daha koyup 17 Pro'ya geçmek mantıklı mıdır? Cihazın pili %85 ve 9 ay garantisi kaldı.

Şu anda değiş tokuş kampanyasıyla cihazımı 67 bin TL'den sayıyorlar. Üstüne 43 bin TL daha koyup 17 Pro'ya geçmek mantıklı mıdır? Cihazın pili %85 ve 9 ay garantisi kaldı.

Hayır

Elinizde AI destekleyen, 8 GB RAM'li ve hâlâ gayet iyi çekim yapabilen bir telefon var. A17 Pro'dan A19 Pro ve biraz daha fazla RAM'li, daha iyi kameralı cihaza geçmek mantıklı mı emin olamadım. Tasarımını beğendiyseniz ve bütçenizde sorun yoksa geçilebilir fakat 15 Pro yine de taş gibi bir cihaz. Ben olsam geçmezdim..

Çok param var en güncelini kullanayım diyorsanız geçebilirsiniz onun harici tercih edilmez gibi.
En güncelinden ziyade gelecek yaz pil %80'ın altına düşecek ve şarj problemleri başlayacak. Şu anda değişim ücreti 4700 TL gibi bir rakam.
Elinizde AI destekleyen, 8 GB RAM'li ve hâlâ gayet iyi çekim yapabilen bir telefon var. A17 Pro'dan A19 Pro ve biraz daha fazla RAM'li, daha iyi kameralı cihaza geçmek mantıklı mı emin olamadım. Tasarımını beğendiyseniz ve bütçenizde sorun yoksa geçilebilir fakat 15 Pro yine de taş gibi bir cihaz. Ben olsam geçmezdim..
Apple'da AI tam bir fiyasko. Apple bu işi şu anda daha çözemedi. iPhone 15 Pro Max'de kronik olarak tek yerden ısınma problemi var. iPhone 17 tasarım ve ekran yönü yüzünden geçmeyi düşünüyorum.

En güncelinden ziyade gelecek yaz pil %80'ın altına düşecek ve şarj problemleri başlayacak. Şu anda değişim ücreti 4700 TL gibi bir rakam.

Apple'da AI tam bir fiyasko. Apple bu işi şu anda daha çözemedi. iPhone 15 Pro Max'de kronik olarak tek yerden ısınma problemi var. iPhone 17 tasarım ve ekran yönü yüzünden geçmeyi düşünüyorum.

Yani bilemedim dostum aradaki fiyat farkına iPhone 15 veya S24+ alabiliyorsun, kalite pahalıdır fakat bu kadar da pahalı olduğunu düşünmüyorum seneye pil değiştir, 2-3 sene daha takıl sonrasına bakarsın gibi bir şey.

13 ayda %15 düşüş normal mi, emin de olamadım ona da. Belki cihaz ısınıyor diyedir. Döngü sayınız kaç? 17 Pro iyi cihaz ama önyargılar vardı çiziliyor ediyor diye, bilmiyorum diye bir şey diyemeyeceğim. Alınabilir o kadar pahalıya gelmiyor gibi ama 15 Pro daha çok eden bir cihazdı sanki...

13 ayda %15 düşüş normal mi, emin de olamadım ona da. Belki cihaz ısınıyor diyedir. Döngü sayınız kaç? 17 Pro iyi cihaz ama ön yargılar vardı çiziliyor ediyor diye, bilmiyorum diye bir şey diyemeyeceğim. Alınabilir o kadar pahalıya gelmiyor gibi ama 15 Pro daha çok eden bir cihazdı sanki...

1000 döngü %80 kuralı var, 1000 olmadan yüzde 80 altında düşerse Apple ücretsiz olarak pil değişimi yapıyor diye biliyorum. Araştırmasını tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı