Herkese iyi sosyaller, başlıkta da belirttiğim gibi 15 Pro Max kullanıyorum. Normalde yeni iOS güncellemelerinde güvenlik açıklarının ve bugların düzeltilmesini bekleyip ondan sonra güncelleme yapardım fakat iOS 18 le gelen Mac'ten direkt telefonu kullanma ve tema değişimi gibi özelliklerden dolayı iOS 18'e güncellemek konusunda kararsız kaldım. Kullanan arkadaşlar varsa pil gidişatı ve ısınma sorunlarını ele alarak tecrübelerini paylaşabilirlerse sevinirim.
Herkese iyi sosyaller, başlıkta da belirttiğim gibi 15 Pro Max kullanıyorum. Normalde yeni iOS güncellemelerinde güvenlik açıklarının ve bugların düzeltilmesini bekleyip ondan sonra güncelleme yapardım fakat iOS 18 le gelen Mac'ten direkt telefonu kullanma ve tema değişimi gibi özelliklerden dolayı iOS 18'e güncellemek konusunda kararsız kaldım. Kullanan arkadaşlar varsa pil gidişatı ve ısınma sorunlarını ele alarak tecrübelerini paylaşabilirlerse sevinirim.
15 Pro kurdum emin ol beklemek daha iyi, keşke kurmasaydım dedirtti. Isınma sorunları var ve performans da tatmin edici değil nadiren de olsa takılmalar var.
15 pro telefonum var ve iOS 18 güncellemesinin özellikleri eksik geldi ( mesajları uygulamasına gelen özellikler yok, ayarlarda bir iki özellik yok) Sebebi nedir acaba ?
15 Pro telefonum var ve iOS 18 güncellemesinin özellikleri eksik geldi ( mesajları uygulamasına gelen özellikler yok, ayarlarda bir iki özellik yok) sebebi nedir acaba?