iPhone 15 Pro Max'te niye 8K yok?

DirectX9

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şaka gibi gerçekten :D Eniştem ablama iPhone 15 Pro Max almış, bir kamerasına bakayım dedim, video kısmında çözünürlüğün üstüne tıkladım tıkladım ama yok, sadece 4K ve HD seçenekleri var, rezillik resmen. S20'de bile 8K olup son model IPhone'da 8K olmaması sizce de çok saçma değil mi? Hayır bir de bahsettiğimiz telefon S24 Ultra'dan çok daha pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam apple diyorsunuz neden saçma olsun FARKLI DÜŞÜNÜN LÜTFEN KIT OLMAYIN(!)
Apple dediğimiz zaman istediği kadar pahalı olsun asla Android cihazların sunduğu çeşitliliği ve teknoloji önderliğini yapmaz, yapamaz.
Ve insanlar da arkasında olan elma logosuna kanıp alıyor bu kadar basit, çok özellik getiremezler yoksa sazan avının anlamı kalmaz.

Şaka gibi gerçekten :D eniştem ablama iPhone 15 Pro Max almış, bir kamerasına bakayım dedim, video kısmında çözünürlüğün üstüne tıkladım tıkladım ama yok, sadece 4K ve HD seçenekleri var, rezillik resmen. S20'de bile 8K olup son model IPhone'da 8K olmaması sizce de çok saçma değil mi? Hayır bir de bahsettiğimiz telefon S24 Ultra'dan çok daha pahalı.

Çünkü o bir Apple :D

Şaka gibi gerçekten :D Eniştem ablama iPhone 15 Pro Max almış, bir kamerasına bakayım dedim, video kısmında çözünürlüğün üstüne tıkladım tıkladım ama yok, sadece 4K ve HD seçenekleri var, rezillik resmen. S20'de bile 8K olup son model IPhone'da 8K olmaması sizce de çok saçma değil mi? Hayır bir de bahsettiğimiz telefon S24 Ultra'dan çok daha pahalı.

Ne büyük bir dert. 8K olmadan ne yaparız😁.

Ne büyük bir dert. 8K olmadan ne yaparız😁.
Telefonun ekranı da 1.5k ona bakarsanız 4 k olmasa da olur ama çoğu insan arıyor 4 k çekimi.
Buna bir de 75 k veren bir sürü akılından şüphe ettiğim insanlar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı