qwebedo Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 249 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 V15.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2025 #11 Silinen üye dedi: Hocam biz Rusya Ukrayna derken siz arabistana gitmişsiniz. Neyse hayırlı olsun güle güle kullanın Genişletmek için tıkla... Onu şaka amaçlı yazmıştım ekran görüntüsü aldıktan sonra geri düzelttim hocam. xyunustr dedi: Telefon kapanır ama aldığınızdim yerine gidin oradan düzeltiyorlar. Genişletmek için tıkla... Telefonu almadan önce bir iPhone 7 ve 20k MAh'lık bir powerbank almayı düşünüyorum. Aralarında 5 klık bir fiyat farkı var
Silinen üye dedi: Hocam biz Rusya Ukrayna derken siz arabistana gitmişsiniz. Neyse hayırlı olsun güle güle kullanın Genişletmek için tıkla... Onu şaka amaçlı yazmıştım ekran görüntüsü aldıktan sonra geri düzelttim hocam. xyunustr dedi: Telefon kapanır ama aldığınızdim yerine gidin oradan düzeltiyorlar. Genişletmek için tıkla... Telefonu almadan önce bir iPhone 7 ve 20k MAh'lık bir powerbank almayı düşünüyorum. Aralarında 5 klık bir fiyat farkı var
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.140 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #12 iPhone 15 pro elbette.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.780 Çözümler 25 Yer Adana 31 Ağustos 2025 #13 qwebedo dedi: Yurt dışı olursa ne gibi sorunlar yaşarım? Genişletmek için tıkla... Sıfır olarak yok kapalı kutu satılanlar toplama eğer sıfır yd almayı düşünüyorsan.
qwebedo dedi: Yurt dışı olursa ne gibi sorunlar yaşarım? Genişletmek için tıkla... Sıfır olarak yok kapalı kutu satılanlar toplama eğer sıfır yd almayı düşünüyorsan.