iPhone 15 Pro pil sağlığı 1 ayda pil %92'e düştü

Gokhan Bird

Hectopat
Merhaba dostlarım, telefonu 6 ay önce sıfır aldım. 5 ay kadar pil 100 altına düşmemişti fakat son 1 ayda 99-98-97-95 derken 92'ye kadar düştü. Sizce bu düşüş normal mi?
Bundan sonra nelere dikkat etmek lazım?

bende 3 ay önce iphone 12 mini aldım sıfır'a eşdeğer sadece pil değişti %100 den %99 a düştü.

Bende de yaşandı iPhone 13 cihazımda batarya ilk 5 ay kendini korur sonra azalmaya başlar abimde de yaşandı sorun olmaz.

Artı olarak telefonunuzu %20 altına düşürmemeye çalışın ve %20-%80 aralığında doldurun %20 altına düşerse %100'e fulleyin sarjı.

iOS 18 hatasından dolayıdır. iPhone 11 cihazımda 82'den 79'a düştü bir günde.

Hocam saat 1:45 de neredeyse %25 şarjınız var. Gün içinde ekrana çok fazla bakıyorsanız, her dakika telefonu şarja takıp 1 saat sonra çıkartıp yine düşürüp tekrar takıp kullanıyorsanız sıkıntı olabilir. Ayrıca @Ardawai hocamın dediğine de dikkat etmek lazım.

1 yıldır 15 Pro Max kullanıyorum. Şu an pil sağlığı %93 ama devir sayısı 249. Bana çok anormal gelmedi ama %1-2 puan iOS ile alakalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…