iPhone 15 Pro pil sağlığı 1 ayda pil %92'e düştü

Artı olarak telefonunuzu %20 altına düşürmemeye çalışın ve %20-%80 aralığında doldurun %20 altına düşerse %100'e fulleyin sarjı.
Bunu öğrendiğim iyi oldu her seferinde %20 nin altına gelince şarj ediyordum ondan kaynaklanmış demek. Peki pil değişimi yapmak istesem kaça patlar bana?

Bunu öğrendiğim iyi oldu her seferinde %20 nin altına gelince şarj ediyordum ondan kaynaklanmış demek. Peki pil değişimi yapmak istesem kaça patlar bana?
Apple'da 3949 TL olarak görünüyor.

Şarjda oynamak sıkıntı olur mu peki? Veya şarjdayken internet paylaştığımda?

Şarjda oynamak sıkıntı olur mu peki? Veya şarjdayken internet paylaştığımda?

Hocam çok ihtiyacınız olmadığı zaman bence paylaşmayın. Zaten internet paylaşımı telefonu ısındıran bir şey ve şarjdayken olduğundan daha fazla ısınacağından bataryanın ömrü kısalabilir.

Bunu öğrendiğim iyi oldu her seferinde %20'nin altına gelince şarj ediyordum ondan kaynaklanmış demek. Peki pil değişimi yapmak istesem kaça patlar bana?

Pil değişimi Apple'dan yaparsanız daha pahalı oluyor ama daha güvenilir diğer yöntem ise telefonculara giderek biraz daha ucuza yaptırabiliyosunuz ama ne taktıkları belli olmayabiliyor
Ben 12 mini kullanıyorum %99'a düştü bakalım ne olacak.

Arkadaşlar bugün baktım %91'e düşmüş

Bugün %90'a düşmüş. Şaka gibi çok hızlı düşmüyor mu?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün baktım %91'e düşmüş

Bugün %90'a düşmüş. Şaka gibi çok hızlı düşmüyor mu?
Hocam her gün %1 düşerse sıkıntı. Adaptör orjinal mı? Ve ya günün 5 saatin de oyun mu oynayıp şarja takıp tekrar kullanıyorsunuz?

Hocam her gün %1 düşerse sıkıntı. Adaptör orijinal mı? Ve ya günün 5 saatin de oyun mu oynayıp şarja takıp tekrar kullanıyorsunuz?

Kablo ve adaptör orijinal. Günlük aktivite sürem 10 saat ortalama. Oyun çok az oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…