iPhone 15 Pro pil sağlığı 1 ayda pil %92'e düştü

Halla halla. Çok garip hocam, bir çözümünü bilseydim keşke ancak bilmiyorum maalesef.

Hocam pil değişimi pahalı değilse ve değiştikten sonra telefonun performansını etkilemiyorsa sorun yok ya benim için.

Hocam her gün %1 düşerse sıkıntı. Adaptör orijinal mı? Ve ya günün 5 saatin de oyun mu oynayıp şarja takıp tekrar kullanıyorsunuz?

Benim iPhone 12 mini 3 aylık cihaz yenilenmiş sıfır a eş değer sadece batarya değişmiş şarj aleti yolladılar yanında adaptör 20W hızlı şarj dolduruyor ama adaptör orijinal değil bu sorun çıkartır mı benim de %98'e düştü.

Hocam bildiğim kadarıyla orjinal adaptör değilse batarya açısından sıkıntı çıkartır. 700-800 TL'Ye mediamarkt üzerinde apple şarj aleti var. Onları tercih edebilirsin.

Hocam bildiğim kadarıyla orjinal adaptör değilse batarya açısından sıkıntı çıkartır. 700-800 TL'Ye mediamarkt üzerinde apple şarj aleti var. Onları tercih edebilirsin.
kablosu da mı orijinal olması gerekir yoksa sadece adaptör.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…