Çözüldü iPhone 15 Pro pil saglıgı normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

34tuna

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Ekim ayında aldıgım 15 Pro'nun pil saglıgı hizli dusmeye basladı. 2.5 hafta kadar once %99'a düştügünü gordum bugun de %98 oldugunu gördüm. Saglıgın hızlı dusmesini nasıl engelleyebilirim ya da nasıl koruyabilirim acaba?

Çözüm

55-60 da çıkarmak nedir zararlı bir işlem yapmayın böyle şeyler %20-%80 kombinasyonunu yapınız dediğim gibi.
Ne kadar süredir kullanıyoruz 4-5 ayda düşmesi normal kullanıma bağlı orijinal adaptör kullanın zaten orijinal kullanıyorsunuzdur.

Bir de 15'lerde pil sorunu var herhalde.

2 kuzenimde kullanıyor iPhone 15 herhangi bir sorun yok sadece kullanıma bağlı düşüşler yaşanıyor bu kadar zaten tipik batarya performansı 2 yıldır Android de dahil yüzdelik olay saçmalıktan ibarettir bana göre telefonun değerini düşüren bir şey, Android de neden yok?
MehmetWezon arkadasın da dedigi gibi %20-%80 sınırını korumaya calısacagım ek olarakta %80 e sınır koyacagım. 1-2 hafta bu sekilde deneyeyim sorun olursa tekrar yazarım zaten

5 ayda böyle bir kullanım için %2'lik düşüş normaldir, zaten 2 sene içinde genelde IPhone'lar %80 %85'e düşmüş oluyor.

İyi kullanımda yükselir o.

Mehmetwezon arkadasın da dedigi gibi %20-%80 sınırını korumaya calısacagım ek olarak da %80'e sınır koyacagım. 1-2 hafta bu sekilde deneyeyim sorun olursa tekrar yazarım zaten.

Tamamdır iyi günler.

5 ayda böyle bir kullanım için %2'lik düşüş normaldir, zaten 2 sene içinde genelde IPhone'lar %80 %85'e düşmüş oluyor.

Anladım hocam fiyatına gore boyle seyler cok can sıkıcı oluyor maalesef...

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence tamamen pazarlama için yapılan bir şey her sene yeni model cıktıgı icin psikolojik olarak yenileme istegi uyandırıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merak etmeyin Android içinde geçerli bu tür şeyler, sadece pil sağlığımız gözükmüyor.
dogru diyorsun hocam. arkadasım 2023 aralıkta 15 pro mavi almıstı yanlıs hatırlamıyorsam onunda şuan 98 bandında birşey

Olayı çözmüşsünüz tebrik ederim.
iphone 13 kullanan bir arkadasım var pil saglıgı %68 de telefon powerbanktan cıkmıyor resmen bu yuzden korkuyorum birazda

Arka planda gereksiz çalışan uygulamalar Bluetooth GPS ve NFS pil harcar.Kontrol et.İyi bir li-ion batarya 3-4 sene sonra %50 düşerse iyi say,zamanla yıpranır.

Arka planda gereksiz çalışan uygulamalar Bluetooth GPS ve NFS pil harcar.Kontrol et.
gps sanırım acık Bul özelligi icin kullanıyoruz, nfc nerden kapanıyor bilmiyorum bluetooth hep acık zaten airpods icin ama kapatırım tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…