cinarakcali012 Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #11 furkwNN dedi: Altta irtibat diyor. Aranıyorsa ara. Genişletmek için tıkla... Yarın arayacaklar ancak sorunu çok merak ettim cihaz problemli olabilir mi garantiye göndermeye gerek var mı sizce
furkwNN dedi: Altta irtibat diyor. Aranıyorsa ara. Genişletmek için tıkla... Yarın arayacaklar ancak sorunu çok merak ettim cihaz problemli olabilir mi garantiye göndermeye gerek var mı sizce
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.476 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #12 cinarakcali012 dedi: Yarın arayacaklar ancak sorunu çok merak ettim cihaz problemli olabilir mi garantiye göndermeye gerek var mı sizce Genişletmek için tıkla... Destek ile bir görüşün. Güncelleyince düzelecek derlerse güncelleyin. 18 düzeldi sonradan.
cinarakcali012 dedi: Yarın arayacaklar ancak sorunu çok merak ettim cihaz problemli olabilir mi garantiye göndermeye gerek var mı sizce Genişletmek için tıkla... Destek ile bir görüşün. Güncelleyince düzelecek derlerse güncelleyin. 18 düzeldi sonradan.