iPhone 15 Pro vs 15 Pro Max

Cenk0819

Decapat
Daha fazla  
Yurt dışı iPhone almayı planlıyorum. Tek korktuğum boyut konusu 15 Pro çok mu küçük veya özellikleri pil konusu sıkıntı çıkartır mı?

Çok küçük elleriniz yoksa alışıyorsunuz. Ben iPhone 7 Plus’tan iPhone 13’e geçince çok ufak gelmişti. Daha sonra 14 Pro Max’e geçince çok büyük geldi fakat zamanla alıştım. En sonunda iPhone 15 Pro Max ve 16 Pro Max alınca normal gelmeye başladı. Başkasının telefonuna bakınca o kadar ufak geliyor ki tarif edemem.

Yine de cebinize sığma konusunda sorun yaratabiliyor. Kadınsanız ya da çanta taşıyorsanız çantanıza koyabilirsiniz. Diğer yandan, biraz ağır gelebilir ama ben artık tek elle bile kullanabiliyorum.

Ben 15 Pro Max’imi geçen sene ocaktan beri 489 kere şarj etmişim. Pil sağlığı %92.

Daha iyi bir pil ömrü, daha iyi bir kamera ve daha büyük ekran için 15 Pro Max’i öneririm. Muhtemelen yakın fiyatta 16 Pro Max de bulabilirsiniz. Apple Store ya da Teknosa gibi bir yerde kendiniz de boyutunu kontrol edebilirsiniz. Bana büyük boyutlu telefonlar sorun çıkartmıyor ama daha önceden kullanmadıysanız alışma süreci var. iPad niyetine kullanıyorum. iPad Pro’m genelde kenarda duruyor.

15 Pro max öneriyorum. Bunun bile pili beni 1 gün idare etmiyor. Pro daha kötüdür. Ayrıca 5X telefoto avantajı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı