iPhone 15 Pro vs Xiaomi 15

Ama android zamanla yavaşlayıp değer kaybetmiyor mu hocam
O Xiaomi'de 2 katına çıkıyor 5 sene sonra o telefon kullanılmayacak kadar takılır yavaşlar. 5 sene önce iPhone 12 çıktı eline alsan bir kasma, donma olmaz.

O Xiaomi'de 2 katına çıkıyor 5 sene sonra o telefon kullanılmayacak kadar takılır yavaşlar. 5 sene önce iPhone 12 çıktı eline alsan bir kasma, donma olmaz.
Yani bunu bizzat deneyimledim Note 8 ile.

Flagship chipset kullanılmayacak kadar takılma durumu sadece giriş/orta segmente özel 5 sene sonra da bu telefon canavar gibi çalışacak sosyal medya kamera kullanımında her ne kadar Xiaomi fanı olsam da Apple her zaman bir adım onde.

Yani bunu bizzat deneyimledim Note 8 ile.

Dostum sen Note 8 alırken Note 8 parasıyla 4 tane iPhone 11 falan alıyordun o şekilde kıyaslamak gerekiyor ne kadar ekmek o kadar köfte.

Fiyat konusunu geçtim ama zaten haklısınız.

iphone tabiki daha uzun süre stabil kalır ve değerlli kalır orası ayrı, ama Xiaomi 15 gibi bir amiral gemisinin 5 sene sonra kullanılmayacak kadar takılır yavaşlar demek resmen palavra.
Öyle bir ihtimali %0 gibi birşey.

İki telefonumdan biri eski amiral gemisi Xiaomi 12 (8gen1 ve 12 gb ram), 2021 çıkışlı güncellemesi tam bir cihaz ve kasma donma sıfır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…