yusufkarlsefni Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #1 B4ybars dedi: iPhone 17 kullanıyorum pil sorunu herkeste var galiba 26.1 de bu sorun çözülmüş daha uzun gidiyormuş 17 modellerinde. Genişletmek için tıkla... Kral 17 yurt dışı mi yurt içi mi? Bir de memnun musun? 15 Pro'dan gecmeyi dusunuyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2025
B4ybars dedi: iPhone 17 kullanıyorum pil sorunu herkeste var galiba 26.1 de bu sorun çözülmüş daha uzun gidiyormuş 17 modellerinde. Genişletmek için tıkla... Kral 17 yurt dışı mi yurt içi mi? Bir de memnun musun? 15 Pro'dan gecmeyi dusunuyorum da.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Ekim 2025 #2 yusufkarlsefni dedi: Kral 17 yurt dışı mi yurt içi mi? Bir de memnun musun? 15 Pro'dan gecmeyi dusunuyorum da. Genişletmek için tıkla... Yurtiçi. Son derece memnunum premium hissiyat var ve akıyor aşırı hızlı. Tek sıkıntım batarya biraz hızlı eriyor onunda 26.1 güncellemesi ile düzeleceğini düşünüyorum.
yusufkarlsefni dedi: Kral 17 yurt dışı mi yurt içi mi? Bir de memnun musun? 15 Pro'dan gecmeyi dusunuyorum da. Genişletmek için tıkla... Yurtiçi. Son derece memnunum premium hissiyat var ve akıyor aşırı hızlı. Tek sıkıntım batarya biraz hızlı eriyor onunda 26.1 güncellemesi ile düzeleceğini düşünüyorum.