iPhone 15 Pro'dan S24'e geçmek mantıklı mı?

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Samsung'un kampanyasından yararlanarak, 3000 TL bir fark ödeyerek S24 Ultra ile takas ettim. Ürünü sıfır olarak aldım ve kurulumlarını tamamladım. Telefon gerçekten çok başarılı bir iPhone'a o kadar para vermekle gerçekten hata etmişim. Uyumluluk için şunu diyebilirim; iPad Pro'mu zaten WiFi bağlı kullanıyorum herhangi bir dosya aktarımı yapma gereksinimi her zaman duymuyorum bu yüzden şahsımca çok önemli değil. Airpods Pro da ise ses kalitesi hemen hemen aynı, belirgin bir fark olduğunu söyleyemem. Ama Samsung Buds Pro'nun çok daha iyi olduğu yönde duyumlar aldım. Telefonun tasarımı zaten başlı başına bir başyapıt. Şarjı da gerçekten çok iyi hem şarj etme süresinde hemde tüketiminde. Almayı düşünenler bence alabilir. Bazı samsung storelerde kampanyalar oluyor onları bi araştırmanızı öneririm. Sadece 3000 TL fark ödeyerek sıfır s24 ultra 256gb aldım

AirPods Pro'yu Buds 3 Pro ile de degistirirseniz, dersiniz ki ben neden bu zamana kadar gecmemisim sorun zaten Apple'in kotu cihazlar uretmesi degil, fiyat avantajinin sifir olmasi. Gule gule kullanin.

İşin tuhaf tarafı Samsung S24 Ultra yurtdışında 1300 dolara satılıyor, ama burada daha ucuz. Apple gerçekten Türkiyeye fazla zam uyguluyor. Bir de üstüne yıllardır kendini tekrar ediyor. Cihaz akıyor teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…