İnceleme iPhone 15 Pro'dan Samsung S24 Ultra'ya geçtim

Öncelikle tarafsız inceleme adına çok teşekkür ediyorum. Her ne kadar Apple fanboylarından şikayet edilse de özellikle “Samsung S24 Ultra” fanı da bir çok arkadaş var. Bu konu tamamen tarafsız ve güzel olmuş, S24 Ultra zaten üstün 15 Pro’dan kim ne derse desin.

Samsung S24 Ultra gerçeken çok farklı bir seviye. Tek yakındığım durum boyutu olabilir. Onun dışında bence rakibi yok

Samsung S24 Ultra gerçeken çok farklı bir seviye. Tek yakındığım durum boyutu olabilir. Onun dışında bence rakibi yok
Vallahi hocam 14 Pro Max kullanıcısı olarak boyut konusunda sıkıntı çekiyorum, S24 Ultra’yı düşünemiyorum bile.
Rakip olarak yeni çıkan Vivo X200 Pro falan belki daha iyi olabilir tam bilmiyorum ancak onun da rakibi S25 Ultra olması lazım, o da henüz çıkmadı.

Son güncellemeler ile birlikte kamera, batarya, performans ve özellikle ınstagram hikaye-gönderi yükleme kalitesinde değişimler yaşadınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…