iPhone 15 Pro'nun şarjı 3 saat gidiyor

ucube maymun

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : AMD Ryzen 5 Pro 4650G
Anakart : MSI B450M-A Pro Max
Ram : XPG Gammix D30 16gb (2x8)
Ekran Kartı : RX 6500XT
iPhone 15 Pro aldım yurt dışı aldığımda 70 idi 20'ye düşünce 6 saat şarja taktım. İlk şarjında ve ilk gün deli gibi ekrana bakarak 8 saat sonunda şarj tekrar 20'ye düştü fakat ondan sonraki günler 20'den 100'e şarj ettim ve şarj 3,4 saatte 20'ye düşüyor. Alalı 3-4 gün oldu sebebi nedir?

Kaçak aldıysanız pili çakmasi ile değiştirilip pil sağlığını ful gösteren bir çip takılmış olabilir. Acaba yurt dışı olarak İran'dan mı aldınız?

Hocam peki almadan önce 3uTools uygulamasından kontrol ettirdinizmi.

Hocam çoğu kişide de aynı durum var yeni diyee batarya birkaç haftaya anca oturur diyorlar

Hocam çoğu kişide de aynı durum var yeni diyee batarya birkaç haftaya anca oturur diyorlar.

Öncelikle evet öyle oluyor. 2-3 haftaya oturur. Şu an için erken. Bir de cihazın toplama riskine karşı cihazı PC'ye bağlayıp 3U Tools programı ile kontrol eder misin?

Öncelikle evet öyle oluyor. 2-3 haftaya oturur. Şu an için erken. Bir de cihazın toplama riskine karşı cihazı PC'ye bağlayıp 3U Tools programı ile kontrol eder misin?

Hocam kablo yokta güvenilir telefoncudan aldık bir de son modellerde çok toplama bulunmuyor

Hocam kablo yokta güvenilir telefoncudan aldık bir de son modellerde çok toplama bulunmuyor.

Hocam bu zamanda aileniz dışında kimseye güvenmemeliyiz kablonuz olduğunda uygulamadan kontrol ettirirseniz her şey netleşir.

Benim cihazda ilk 1 hafta berbattı sonrasında apple servisi 5 dakikada temiz yazılım attı üstüne 17.5 yamasıyla düzeldi. Şuan ortalama 6.5-8 saat arası ekran süresi alıyorum tabi hücresel olursa farklı.
Temiz yazılım atın düzelemezse apple servisine gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…