iPhone 15 şarjı çok hızlı bitiyor

Salasws

Yoctopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 hafta önce 5000 mAh'lık Android cihazımdan iPhone 15'e geçiş yaptım. Telefon gerçekten kaliteli (kamerası iyi olmasa da) bana iyi bir hissiyat veriyor. Fakat telefonun pili aşırı hızlı bitiyor, kameraya çık gir yapmanız bile bazen %1 şarj yenmesine sebep oluyor. Hele sosyal medyada 1 saat geçirirseniz %15 şarj garanti gitmiş oluyor. Android cihazımda hiç böyle bir sorun yaşamıyordum hatta telefonu 24 saat şarj etmediğim bile oluyordu fakat IPhone'yi günde 2 kez şarj etmek bile yetersiz kalabiliyor. Şarjı çok hızlı doluyor hakkını yiyemem fakat bir o kadar da hızlı bitiyor. Ayrıca telefonun devir sayısı dün baktığımda 14 iken bugün 12 yazıyordu, ben mi karıştırdım acaba diyerek SS aldım ve bir dahaki sefere tekrar kontrol edeceğim. Sizce ben mi çok kafaya takıyorum yoksa IPhone'lerin şarjı bu kadar hızlı mı bitiyor? Bu bana mantıksız geliyor çünkü 50k ben bunun için mi verdim ayrıca elinde aynı telefondan olup şarjının 1 gün yettiğini iddia edenler var hayret ediyorum. Telefonun tüm kontrollerini yaptım sıfır kapalı kutuydu ve değişen herhangi bir parçası yok. Önerilerinizi bekliyorum.

IPhone'nin şarj ı bitmesiyle ünlü araştırmadan almasaydın keşke.

Hangi Android cihazı kullanıyordunuz?

Kamerası da bir o kadar ünlü, arkadaş onu da beğenmemiş. Mesele şan şöhret değil sadece.

Android şarj ve kamera fiyat konusunda iPhone ise kamera ve performans konusunda popülerdir.

Düz iPhone alırsanız böyle şeylerle karşılaşabilirsiniz .

Android şarj ve kamera fiyat konusunda iPhone ise kamera ve performans konusunda popülerdir.

Diyelim ki dediğiniz doğru, arkadaş kameraya kötü diyor eğer okuduysanız. Popüler olandan biraz daha farklı bir durum olma ihtimalini göz önünde bulundurabilirsiniz. Ayrıca her Android'in şarjı uzun gitmez, kamerası iyi çekmez. Android'den Android'e değişir. Aynısı iPhone için de geçerli .

Düz iPhone alırsanız böyle şeylerle karşılaşabilirsiniz .

Düz iPhone olması ile alakası yok. Birçok arkadaşım aynı cihaz ile çok daha uzun ekran süreleri alıyor.

Arkadaşın telefonu kullanımına bağlı olarak değişir. Ama genel olarak düz iPhoneların bataryası daha küçük olduğu için şarjı çok daha az gidiyor. @380054

Arkadaşın telefonu kullanımına bağlı olarak değişir. Ama genel olarak düz IPhone'ların bataryası daha küçük olduğu için şarjı çok daha az gidiyor. @380054

Bazı Pro modellerin pil performansı baz modelden daha düşük olduğu için katılmadım. Max ve Plus modelleri için evet haklısınız. Ancak daha küçük pil daha küçük ekran ile beraber geliyor. Arada uçurumlar olması normal değil. Arkadaşın dediğine göre yaklaşık 6 buçuk saat ekran süresi aldığını tahmin ediyorum.

Hocam 6.5 saat o modele göre gayet normal. iP 15 PM kullanıcıyısım. İlk zamanlar belki 10-11 oluyordu fakat şuan benim de çok düştü.

iPhone cihazlarin sarji hizli bitiyor denmez o cihazin bataryasi belli zaten, pro max ya da plus serilerinin bataryasi gayet iyi gidiyor ama iPhone cihazlarin batarya omru Samsung'a gore baya geride. Zaten son iki cikan duz model kadar gereksiz bir model gormedim, 15'ler genel olarak aceleye gelmis seri gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…