Yaklaşık 3 hafta önce
5000 mAh'lık Android cihazımdan iPhone 15'e geçiş yaptım. Telefon gerçekten kaliteli (kamerası iyi olmasa da) bana iyi bir hissiyat veriyor. Fakat telefonun pili aşırı hızlı bitiyor, kameraya çık gir yapmanız bile bazen %1 şarj yenmesine sebep oluyor. Hele sosyal medyada 1 saat geçirirseniz %15 şarj garanti gitmiş oluyor. Android cihazımda hiç böyle bir sorun yaşamıyordum hatta telefonu 24 saat şarj etmediğim bile oluyordu fakat IPhone'yi günde 2 kez şarj etmek bile yetersiz kalabiliyor. Şarjı çok hızlı doluyor hakkını yiyemem fakat bir o kadar da hızlı bitiyor. Ayrıca telefonun devir sayısı dün baktığımda 14 iken bugün 12 yazıyordu, ben mi karıştırdım acaba diyerek SS aldım ve bir dahaki sefere tekrar kontrol edeceğim. Sizce ben mi çok kafaya takıyorum yoksa IPhone'lerin şarjı bu kadar hızlı mı bitiyor? Bu bana mantıksız geliyor çünkü 50k ben bunun için mi verdim ayrıca elinde aynı telefondan olup şarjının 1 gün yettiğini iddia edenler var hayret ediyorum. Telefonun tüm kontrollerini yaptım sıfır kapalı kutuydu ve değişen herhangi bir parçası yok. Önerilerinizi bekliyorum.