iPhone 15 şarjı çok hızlı bitiyor

Aynı konuyu bende açmıştım kimse yardımcı olmamıştı artık saldım kullanıyorum ancak elde ettiğim bilgiler bazı 15 serilerinde bunların yaşandığı aynısı 16'da yaşanacak bunun sebebi yeni yazılımın iphone'da olmaması yani ios 18 iphone 15'te çok iyi olacakken bazı 16'larda kötü olacak.

Kaç kere servise gittim, temiz format atıldı yedekli ve yedeksiz herşeyi elle baştan kurdum üşenmeyip şuan %100-20 şarj aralığında kullandım adaptör, kablo orjinal 120 döngüde 97 sağlık oldu umarım 700-800 döngüde 80 altına düşerde bedavaya pil değişir, bluetooth watch ve airpods bağlı (serviste ve salonda 1 saat ekran kapalı müzik dinliyorum) wifi,hücresel karışık 5-7 saat arası süre alıyorum günü çıkarıyor wifiye bağlıyken sosyal medyada takılın veya youtube'dan içerik izleyin şarjınız çok azalmaz ama ekranı kapatın %1-2 düşer.

Şurada yeni sürüme 1 hafta kaldı az daha sıkın dişinizi sonrasında sizinde bataryanız uzun gidecek.

Düz iPhone alırsanız böyle şeylerle karşılaşabilirsiniz .
14 Pro, 15,15Pro ve Max'lerdede aynı sorundan şikayetçi birçok kişi var bunlardan ikisi arkadaşım diğerleride youtube'da ve yabancı forumlarda gördüğüm kişiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…