Arkadaşlar belirittiğim gibi iPhone 15 cihazımı satıp Xiaomi 15 yurt dışı cihazı almayı düşünüyorum ( sırf pil açısından). Bir de şöyle bir sorun var, ben iPhone cihazımı şirket üstüne fatura kestirip almıştım 2024 Ağustos ayında. Şu an satarken faturasız satsam bir sorunla karşılaşır mıyım?
Güzel bir cihaz alt markaları gibi yazılım sorunu vs yaşamazsın ama hemen hemen IPhone'a yakın olur hala mı 13 serisi kullanan insanlar var memnunlar yani uzun sürede götüreceğine emin olabilirsiniz. Xiaomi 15 alacaksanız bütçe varsa eğer 15 Ultra almanızı öneririm.
Arkadaşlar belirittiğim gibi iPhone 15 cihazımı satıp Xiaomi 15 yurt dışı cihazı almayı düşünüyorum ( sırf pil açısından). Bir de şöyle bir sorun var, ben iPhone cihazımı şirket üstüne fatura kestirip almıştım 2024 Ağustos ayında. Şu an satarken faturasız satsam bir sorunla karşılaşır mıyım?
Faturasız satmanız sorun değil ama karşı taraf belki garanti için isteyebilir sonuçta daha garantisi sürüyor.
İnsanlarımız pek umursamıyor ama satarken kesinlikle ikinci el satış sözleşmesi yapın. Sonuçta şirketiniz üzerine almışsınız bir sorun olmasın, faturayı da karşıya ibraz etmek en iyisi.
Daha önce Xiaomi kullandınız mı bilmiyorum ancak İPhone'dan Xiaomi'ye geçmek Samsung'a geçmeye benzemiyor. Çok harika olmayan bir UI (reklamlarla dolu ve kapanmıyor), kamerası çok iyi olmasına rağmen hala yazılımsal olarak çok iyi olmaması vs. O yüzden benim kendi görüşüme göre çokta mantıklı değil açıkçası sadece pil tüketimi için geçmeyi düşünmek.
İnşaat mühendisiyim sürekli saha içerisinde olduğum için yoğun olarak telefonu kullanıyorum ve şarj gerçekten ciddi bir sorun beraberinde 60 hz bir ekran anlık bir hevesle almış bulundum telefonu satacağım fiyatlarda uzun süreli götürecek bir amiral gemisi düşünüyorum (tr-yd fark etmiyor) 15 ultranın arka kısmı çok kaba geliyor gözüme aynı şekilde honor magic 7 pro da öyle o yüzden 15 üzerinde yoğunlaştım ama hala karar verebilmiş değilim
İnşaat mühendisiyim sürekli saha içerisinde olduğum için yoğun olarak telefonu kullanıyorum ve şarj gerçekten ciddi bir sorun beraberinde 60 Hz bir ekran anlık bir hevesle almış bulundum telefonu satacağım fiyatlarda uzun süreli götürecek bir amiral gemisi düşünüyorum (TR-yurt dışı fark etmiyor) 15 ultranın arka kısmı çok kaba geliyor gözüme aynı şekilde Honor Magic 7 Pro da öyle o yüzden 15 üzerinde yoğunlaştım ama hala karar verebilmiş değilim.
İnşaat mühendisiyim sürekli saha içerisinde olduğum için yoğun olarak telefonu kullanıyorum ve şarj gerçekten ciddi bir sorun beraberinde 60 hz bir ekran anlık bir hevesle almış bulundum telefonu satacağım fiyatlarda uzun süreli götürecek bir amiral gemisi düşünüyorum (tr-yd fark etmiyor) 15 ultranın arka kısmı çok kaba geliyor gözüme aynı şekilde honor magic 7 pro da öyle o yüzden 15 üzerinde yoğunlaştım ama hala karar verebilmiş değilim