Çözüldü iPhone 15 Servis yok uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ekrem58

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar,

Cihazın iPhone 15 yurt dışı kayıtlı bir şekilde kullanıyorum. Vodafone faturalıydım. Turkcell geçtim. Belirtilen satte hattı taktık fakat servis yok uyarısı alıyorum. Daha öncesinde Türk Telekom'dan Vodafone geçmiştim böyle bir sorun olmamıştı. Wi-Fi ile Turkcell araması yapabiliyorum ama Wi-Fi olmayınca servis yok. Turkcell'e geçerken danışman arkadaş 26 yaş altı bilgi istedi tarifeden yararlanmak için. Cihaza bildiğiniz gibi sadece kendi adıma kayıtlı hat kullanılıyor. Hat benim üzerime şu anda. e-Devlet'te kontrol ettim fakat Turkcell'de hesap sahibi yeğenim gözüküyor. Bu bir sorun mudur yoksa bazı forumlarda 24 saat içinde şebeke gelir dendi beklemeli miyim? Tecrübesi olan varsa yardımlarınızı rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle bayram nedeniyle gecikmeler oluyor. Ben de geçici olarak 1 aylık Türk Telekom'dan Vodafone'a geçtim geçenlerde. Saat 10 gibi açılır diye SMS geldi ancak akşam 18'de anca açıldı yani beklemeniz gerek. Hat sizin üstünüzeyse de korkmanıza gerek yok gelir hocam.
Öncelikle bayram nedeniyle gecikmeler oluyor. Ben de geçici olarak 1 aylık Türk Telekom'dan Vodafone'a geçtim geçenlerde. Saat 10 gibi açılır diye SMS geldi ancak akşam 18'de anca açıldı yani beklemeniz gerek. Hat sizin üstünüzeyse de korkmanıza gerek yok gelir hocam.

Çözüm

Teşekkür saat 12:00 gibi şebeke geldi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı