iPhone 15 tahmini ne kadar olur?

iPhone 15 ve 15 Plus modeli; ÖTV indirimiyle tahmini ne kadar olur?

Şu an ben 14Pro Max ÖTV'siz 24K ise bu da Max ÖTV'siz 26 falan olur Amerika'da yeni model Max 100,200 dolar farkla çıkıyor hep maximum 14 Pro Max ile fiyat farkı 4 bin olsun benim tahminim 27

Her ne olursa olsun 40K'dan aşağı olmayacaktır baz modeller. Pro ve Pro Max zaten 70K'ya dayanacaktır rahat. 2013 yılında iPhone 5S'i 2500 TL civarına alabilirken 10 sene sonra 2023 yılında 40.000 TL'ye telefon alabiliyoruz. Nereden nereye... Araba alıyorduk be 10 sene önce o fiyatlara.

Hayır çıkış fiyatı.

Özür dileyerek söylüyorum ama lütfen okuyarak cevap verin. ÖTV indirimiyle tahmini ne olur diye soruyorum gelip bana çıkış fiyatını söylüyorsunuz biri 50k diğeri 45k diyor. Ben ÖTV indirimli tahmini ne olur diye soruyorum.

Hocam kim gelirse gelsin ÖTV indirimi olmaz.

ÖTV indirimli fiyatını tahmin edemeyiz hocam. Kur değişken ve telefon çıktığında kurun hangi düzeyde olacağını nasıl bilelim? ÖTV zammı bile gelebilir burası Türkiye.

1000 dolar+ülkemizin vergileri+satıcı karı...

Ekim ayına kadar piyasa ne olur belli olmaz yani net rakam verilemez.

ÖTV indirimli fiyatını tahmin edemeyiz hocam. Kur değişken ve telefon çıktığında kurun hangi düzeyde olacağını nasıl bilelim? ÖTV zammı bile gelebilir burası Türkiye.

Spesifik bir fiyat istemedim zaten. Bu konuda bilgisi olan biri, bir tahmin verebilir mi diye sordum. Boş boş cevaplar geldi.

Spesifik bir fiyat istemedim zaten. Bu konuda bilgisi olan biri, bir tahmin verebilir mi diye sordum. Boş boş cevaplar geldi.
1000 dolardan çıkacağını varsayalım, dolar kuruda o zamanlar 27 civarı olsa 27.000 TL ham fiyatı. ÖTV hariç diğer vergidir, bandroldür ekleyip ona göre hareket edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…