Güncellemeler eğer ki sizin için çok önemli değilse 13 Pro veya Pro Max bakmanızı öneririm. Onun haricinde karşılaştırdığımız sürece 14 Plus kesinlikle alınacak bir ürün değil, zaten dünya çapında da satışları beklenenden düşük geldi. Eğer ki kesinlikle ikisi arasında kaldıysanız 15 almanız çok daha mantıklı olacaktır.Arkadaşlar ilk defa iPhone alacağım, Samsung Galaxy A70'ten geçeceğim. İki telefon arasında kaldım. Arada sırada PUBG ve eFootball oynuyorum. Kamera benim için çok önemli. Önerilerinizi bekliyorum.
15 Alın 15'in kamera performansı daha iyiArkadaşlar ilk defa iPhone alacağım, Samsung Galaxy A70'ten geçeceğim. İki telefon arasında kaldım. Arada sırada PUBG ve eFootball oynuyorum. Kamera benim için çok önemli. Önerilerinizi bekliyorum.
iPhone 15. Batarya ve ekran büyüklüğü hariç artısı yok 14 Plus’un.Arkadaşlar ilk defa iPhone alacağım, Samsung Galaxy A70'ten geçeceğim. İki telefon arasında kaldım. Arada sırada PUBG ve eFootball oynuyorum. Kamera benim için çok önemli. Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar ilk defa iPhone alacağım, Samsung Galaxy A70'ten geçeceğim. İki telefon arasında kaldım. Arada sırada PUBG ve eFootball oynuyorum. Kamera benim için çok önemli. Önerilerinizi bekliyorum.
Bu ikisi arasından 15, 14 pro bulma şansın varsa 14 pro.Arkadaşlar ilk defa iPhone alacağım, Samsung Galaxy A70'ten geçeceğim. İki telefon arasında kaldım. Arada sırada PUBG ve eFootball oynuyorum. Kamera benim için çok önemli. Önerilerinizi bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.