PsikopatKoala
Decapat
Daha fazla
Öncellikle merhaba, nisan-Mayıs gibi cep telefonumda bir yenileme yapacağım şu an aktif olarak XS 64 GB kullanıyorum. 2 seçenek var iPhone 15 128 GB veya iPhone 16 Pro 128 GB. iPhone 15'i babam alacak ancak iPhone 16 Pro alacak isem üste kalan yaklaşık 26000TL'yi kendim karşılayacağım bu kararı şimdiden vermem gerekiyor ki birikimimi ona göre yapacağım kendimi 16 Pro için zorlamalı mıyım iPhone 15 alıp geçmeli miyim? 5-6 sene kullanacağım alacağım cihazı yani hedefim o yönde.
16 pro tercih edersem hazirana sarkabilir cihazı almam ayrıca.Öncellikle merhaba, nisan-Mayıs gibi cep telefonumda bir yenileme yapacağım şu an aktif olarak XS 64 GB kullanıyorum. 2 seçenek var iPhone 15 128 GB veya iPhone 16 Pro 128 GB. iPhone 15'i babam alacak ancak iPhone 16 Pro alacak isem üste kalan yaklaşık 26000TL'yi kendim karşılayacağım bu kararı şimdiden vermem gerekiyor ki birikimimi ona göre yapacağım kendimi 16 Pro için zorlamalı mıyım iPhone 15 alıp geçmeli miyim? 5-6 sene kullanacağım alacağım cihazı yani hedefim o yönde.
Son düzenleme: