iPhone 15 vs 16 vs 17

Oğuzxn

Yoctopat
Daha fazla  
Dostlar halihazırda 3 senedir kullandığım benim için gayet yeterli bir iPhone 13'üm var. Elime geçen fırsatla telefon değiştireceğim (normalde hiç kafamda yoktu).

iPhone 15 128 GB 28300TL.
iPhone 16 128 GB 39000TL.
iPhone 17 256 GB 50000TL.

Kendi telefonuma da 20-25 arası teklif veriyorlar.
Yazdığım telefon fiyatlarından kendi telefonu satış paramı da düşersek epey ucuza geliyor cihazlar. Üstelik faizsiz 6 ay taksitle alacağım. Şimdi sorum bana 13 bile yetiyorken bu cihazlardan hangisine geçmek mantıklı? Sırf ucuz diye cepten fazla para çıkarmanın anlamı yok, aralarında ki farklar çok mu? Bilen arkadaşlar bir tavsiye verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır faizsiz taksit de varken 17 almak daha mantıklı bence, gayet güzel telefon,
13->15 pek bir fark hissetmezsin zaten almışken 17 alınır bence.
Ayrıca taksiti nereden yapıyorsun?

Dostlar halihazırda 3 senedir kullandığım benim için gayet yeterli bir iPhone 13'üm var. Elime geçen fırsatla telefon değiştireceğim (normalde hiç kafamda yoktu).

iPhone 15 128 GB 28300TL.
iPhone 16 128 GB 39000TL.
iPhone 17 256 GB 50000TL.

Kendi telefonuma da 20-25 arası teklif veriyorlar.
Yazdığım telefon fiyatlarından kendi telefonu satış paramı da düşersek epey ucuza geliyor cihazlar. Üstelik faizsiz 6 ay taksitle alacağım. Şimdi sorum bana 13 bile yetiyorken bu cihazlardan hangisine geçmek mantıklı? Sırf ucuz diye cepten fazla para çıkarmanın anlamı yok, aralarında ki farklar çok mu? Bilen arkadaşlar bir tavsiye verebilir mi?

Eğer ki hem faizsiz 6 taksit varsa hem de bütçe sorunun yoksa kesinlikle öneririm iPhone 17 olacaktır. Düz modeller arasında şu anda alınabilecek tek model olması yanı sıra en güncel olması da artısı.

Direk 17 yapıştırın hocam. 17 şu ana kadar çıkmış en iyi düz model.

Aynı şeyi yaşayan birisi olarak iPhone 13'ten iPhone 16'ya geçtim. Dinamik ada harici hissettiğim fark neredeyse sıfır. Fakat ileride değiştireceğiniz zaman elinizdekinin de para etmeyecek olması ve kabul edilebilir bir miktar ile geçilebilecek olması sebebiyle iPhone 17 120Hz tazeleme hızı ve işlemci güç farkı ile tercih edilebilir bir seçenek.

Hazır faizsiz taksit de varken 17 almak daha mantıklı bence, gayet güzel telefon,
13->15 pek bir fark hissetmezsin zaten almışken 17 alınır bence.
Ayrıca taksiti nereden yapıyorsun?
Hocam bi yakınımın şirketi böyle bir güzellik yapıyor 3-4 senede bir kez, kendisi kullanmayacakmış bana pasladı.

Çok teşekkür ederim herkese tavsiyeleriniz için dediğinizi yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı