iPhone 15 vs Galaxy S23 Ultra

ber67

Centipat
Daha fazla  
iPhone 15'le S23 Ultra'yı karşılaştırır mısınız? İslemci, kamera, batarya, uzun kullanımdaki performasını... Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera dışı android daha iyi.

Ama iPhone kullanıcısıysanız iPhone alın.

Kamera dışı android daha iyi.

Ama iPhone kullanıcısıysanız iPhone alın.
S23 Ultra'nın kamerası da gayet yeterli.

iPhone 15'le S23 Ultra'yı karşılaştırır mısınız? İslemci, kamera, batarya, uzun kullanımdaki performasını... Sizce hangisini almalıyım?
iPhone 15, 14'ün titanyum kaplaması diyebiliriz. iPhone kullanıcısı iseniz bilemem ama ben Samsung tercih ediyorum.

Samsung S23 Ultra. Kamera, işlemci ve batarya olarak IPhone'dan daha iyi ama iPhone seviyorsanız onu tercih edebilirsiniz. Uzun kullanımda Samsung daha iyi idare eder.

Galaxy S23 Ultra komple daha iyi.

Samsung S23 Ultra. Kamera, işlemci ve batarya olarak IPhone'dan daha iyi ama iPhone seviyorsanız onu tercih edebilirsiniz. Uzun kullanımda Samsung daha iyi idare eder.

Gördüğüm en net cevaplardan birisi. Bazıları şunu anlamak istemiyor. Dünyanın en iyi telefonu olsa dahi Android kullanmam diyenler var fakat insanlar hala S23 Ultra deyip duruyor. Benim arkadaşlarıma S24 Ultra dahi versen gider iPhone 11 alır. Böyle insanlara o paraya bu daha iyi demek bir şey ifade etmiyor.

iPhone 15 titanyum değil hocam. Pro serisi titanyum kaplama.
E o zaman tam 14müş .

Cidden, ben Xiaomi telefon aldım diye bana enayi bile diyen oldu, sonra o kişiler gidip İPhone 11 aldılar. Ben telefonu 2 gün bile dayandırabiliyorum, onlar powerbank ile geziyorlar. İnsanın aklını kullanabilmesi güzel bir şey . Kısacası huylu huyundan vazgeçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…