IPhone 15 vs iPhone 13 Pro Max

SykeeZ

Hectopat
Aynı fiyata ikisinin de 256 GB’lık modellerini buldum. Siz hangisini tercih ederdiniz? Güncelleme kısmında sorun çıkar mı?

15 alman daha mantıklı olur geleceği düşünerek.

Aynı fiyata ikisinin de 256 GB’lık modellerini buldum. Siz hangisini tercih ederdiniz? Güncelleme kısmında sorun çıkar mı?
Yenilik istersen 15. Ben yeriniz de olsam 13 pm alırdım kamera açısından vesaire çok daha iyi.

13 Pro Max'te olan 15'te olmayan özellikler:
-Telefoto kamera
-Makro çekim
-Lidar sensörü
-Gece modunda portre çekebilme
-ProRaw fotoğraf çekimi
-ProRes video çekimi
-120Hz ekran
-Çelik kasa

Düz 15'in 13Pro Max'e artıları:
-A16 işlemci (13PM'te A15)
-Dinamik ada
-Güneş ışığı altında daha parlak ekran
-Type-C
-48MP ana kamera

Kazanan 13 Pro Max. 13Pro Max'in güncelleme desteği sürpriz yaşanmazsa 1 sene daha erken kesilecek. Sırf bunun için düz model almaya gereği yok. Özellikle 60Hz ekran iPhone 15 için kabul edilir değil.

Acikcasi bir telefona 50 60k para verip 60hz ekran kullanmam, eger doluluk ariyorsaniz cihazda 13 pro max ama diyorsaniz uzun sure kullanacagim o zaman 15.

Acikcasi bir telefona 50 60k para verip 60hz ekran kullanmam, eger doluluk ariyorsaniz cihazda 13 pro max ama diyorsaniz uzun sure kullanacagim o zaman 15.
İkisi de degil ben hem guncel hem dolu cihaz ariyorum diyorsaniz S24 serisi o butcelere.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…