iPhone 15 vs iPhone 14 Pro

17 hariç hiçbir düz model alınmaz.
İkisi arasında 14 Pro almanı öneririm.
Aynı fiyatlarda muhtemelen yine 2.el YD 15 Pro bulursun.

15 daha mantıklı. Yeni ve güncellik çoğu zaman iyidir. Bu arada iPhone 15'ler falan bu kadar ucuz muydu ya? Ben 40-50k bekliyordum. Yurt dışı mı acaba?

İkisi de yurt dışı hocam ondandır fiyatlar bende şaşırdım.

Kendiniz cevaplamanız lazım hocam hangisini alacağınızı. Ama detaya girmeden cevap verirsek Güncelleme desteği diyecektim ama yurt dışı telefonla o kadar dayanamayacağınıza yemin bile edebilirim o yüzden 14 Pro alın geçin.

iPhone 14 Pro, her yönden düz 15'ten iyi bir cihazdır. Elbette 14 Pro seçin. iPhone 15 daha güncel falan da değil. Güncel olması içindeki işlemcinin daha iyi olması demektir, çıkış tarihi demek değil. Haliyle aynı işlemciye sahip olduklarından ikisinin de güncelleme ömrü aynı anda bitecektir.

15 daha mantıklı. Yeni ve güncellik çoğu zaman iyidir. Bu arada iPhone 15'ler falan bu kadar ucuz muydu ya? Ben 40-50k bekliyordum. Yurtdışı mı acaba?
15 daha mantıklı. Yeni ve güncellik çoğu zaman iyidir. Bu arada iPhone 15'ler falan bu kadar ucuz muydu ya? Ben 40-50k bekliyordum. Yurtdışı mı acaba?
iPhone 15 14 Pro'yla kıyaslanacak bir telefon değil. 14 Pro açık ara daha iyi.
Evet.

Çok klişe artık ama 60Hz telefon saçma geliyor.
17 hariç hiçbir düz model alınmaz.
İkisi arasında 14 Pro almanı öneririm.
Aynı fiyatlarda muhtemelen yine 2.el YD 15 Pro bulursun.
Şu an baktım iPhone 15'in sıfır modeli 24.00 TL sıfır almak daha mantıklı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…