iPhone 15 vs iPhone 16 vs S24 Ultra vs düz S25

ADSBURADA

Centipat
Daha fazla  
Biliyorum biraz karışık bir konu oldu ama kafam eminim ki bir o kadar karışık. 7 yıldır iPhone ekosisteminde yaşayan birisiyim IOS'un kolaylıkları gerçekten çok rahat ama hiçbir yenilik almıyorum aktif iPhone 11 kullanıcısıyım kafam çok karışık Samsung eko sistemi hakkında çok bilgim yok fakat alabileceğim modeller S24 Ultra ve S25 iki telefonunda gayet başarılı modeller olduğunu gördüm ama S25'in fazla ısınma sorunu ve şarjının bir günü çıkaramaması endişelendiyor S24 Ultra tarafında içimde bir korku var bundan 3 sene önce önce çıkan S22 Ultra gibi neredeyse piyasadan kaybolması korkumu sağlıyor şu an lise 1'im ve üniversite seneme kadar telefon almakla uğraşmak istemiyorum.

Biliyorum biraz karışık bir konu oldu ama kafam eminim ki bir o kadar karışık. 7 yıldır iPhone ekosisteminde yaşayan birisiyim IOS'un kolaylıkları gerçekten çok rahat ama hiçbir yenilik almıyorum aktif iPhone 11 kullanıcısıyım kafam çok karışık Samsung eko sistemi hakkında çok bilgim yok fakat alabileceğim modeller S24 Ultra ve S25 iki telefonunda gayet başarılı modeller olduğunu gördüm ama S25'in fazla ısınma sorunu ve şarjının bir günü çıkaramaması endişelendiyor S24 Ultra tarafında içimde bir korku var bundan 3 sene önce önce çıkan S22 Ultra gibi neredeyse piyasadan kaybolması korkumu sağlıyor şu an lise 1'im ve üniversite seneme kadar telefon almakla uğraşmak istemiyorum.

iPhone 15 ile iPhone 16'yı direkt ele. S24 Ultra mı S25 mi dersen ben S24 Ultra seçerim.

S24 Ultra tercih edilebilir, uzun yıllar götürür.

Bireysel tercihim S24 Ultra'dan yana olurdu fakat IOS'un kolaylıklarından kastınıza göre cevabımın değişme ihitmali de bulunuyor.

Hocam açıkçası korkuyorum uzun bir zamandır iPhone kullanıyorum Android'e geçişte telefondan soğur muyum alışabilir miyim sorusu var kafamda.

Hocam açıkçası korkuyorum uzun bir zamandır iPhone kullanıyorum anroide geçişte telefondan soğur muyum alışabilir miyim sorusu var kafamda.
O konuda bir sıkıntı yaşayacağınızı, yabancılık çekeceğinizi düşünmüyorum. Bir alışma süreci olsa bile kısa sürede alışırsınız zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı