iPhone 15 vs iPhone 16 vs S25

Bütçe
40000-60000

silocankino

Hectopat
Fiyatları da göz önünde bulundurduğumuzda hangisi daha mantıklı? Benim için önemli olan kamera ve günlük performans. Oyun çok fazla oynamıyorum. Önceki telefonum 13 Pro, ondan önceki 13 Pro Max'ti. Bir şeye alışık olmak artık canımı sıkılmasına yol açtı. One UI işletim sistemini biraz araştırdım ve iOS'dan daha kullanışlı ve şık geldi açıkçası. Cevaplarınızı az da olsa tahmin edebiliyorum. S25 diyeceksiniz fakat benim de sorum sizce Samsung'a geçilir mi?

Herkesin kendi görüşü ama Apple'a alıştıktan sonra Android'ler ağır geliyor gerek kamera gerek yazılım.
iPhone 16 alabilirsin veya model düşürüp Pro alabilirsin hem ekran 120Hz olur hem de batarya ve kamera avantajın olur.

Daha önce iPhone kullandığınız aşikar. Dolayısıyla tekrar IPhone'dan devam etmek mantıklı. 15 kesinlikle alınmaz. 16 alınır. Fakat fiyatı göz önünde bulundurduğumuzda sıfırdan farkı olmayan S25'ler ikinci elde 35.000 TL'ye var iken. Cebinizde yaklaşık 25.000 TL kalacak. Sıfır S25 de alabilirsiniz fatk etmez. Bu bağlamda S25 çok daha mantıklı bir seçenek. Fakat şunu da söylemek isterim ki eğer Samsung tarafına geçerseniz IPhone'dan ötürü pişman olabilirsiniz. Çünkü S24 Ultra kullanmıştım yaklaşık 2 ay kardeşim de iPhone 16 vardı. Ne yalan söyleyeyim sosyal medya tarafında iPhone hala daha iyi. Günlük çekimler için kamera için iPhone 16 tercih edilir. Tabii edit işleri ile vesaire fotoğraflar halledilebiliyor. Bana kalırsak konudaki başlık için net cevap s25. ama Samsung tarafı sizin için riskli gözüküyor dediğim gibi.

Fiyatları da göz önünde bulundurduğumuzda hangisi daha mantıklı? Benim için önemli olan kamera ve günlük performans. Oyun çok fazla oynamıyorum. Önceki telefonum 13 Pro, ondan önceki 13 Pro Max'ti. Bir şeye alışık olmak artık canımı sıkılmasına yol açtı. One UI işletim sistemini biraz araştırdım ve iOS'dan daha kullanışlı ve şık geldi açıkçası. Cevaplarınızı az da olsa tahmin edebiliyorum. S25 diyeceksiniz fakat benim de sorum sizce Samsung'a geçilir mi?
S25 tabiki. iPhone 16 denilen telefon 32 bin liralık S24 ile eş değer. Hatta ön kamera hariç çoğu yönde birazcık da olsa daha iyi. iOS falan önemi kalmadı artık, paranın hakkını almak istiyorsan iPhone alınmaz. Samsung'a geçmek en iyi tercih olacaktır bu seçimler arasından.

S25 alınmaz o kamera sensörleri ile o fiyatı haketmiyor. 15 Pro bakabilirsiniz ikinci el hepsinden iyi tercih olur veya S25,S24 Ultra

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı