iPhone 15 vs iPhone 16

Bariso

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Youtube Channel Marketing
Yeni bir telefona geçiş yapacağım, iki telefon arasında 15.000TL civarı bir fiyat farkı var. Ancak sizce iPhone 16, 15 bin lira farka değecek bir fark bulunduruyor mu 15'e kıyasla? Özellikle 15'ten 16'ya geçiş yapmış arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben en azından 7 yıl kullanacağım için işlemci, RAM gibi farklardan dolayı aldım. Kamera tuşu da farklı. Bir de kamerada değişiklik olduğu için alasım geldi. Bence uzun ömürlü kullanmayı düşünmüyorsanız gerek yok.

Yeni bir telefona geçiş yapacağım, iki telefon arasında 15.000TL civarı bir fiyat farkı var. Ancak sizce iPhone 16, 15 bin lira farka değecek bir fark bulunduruyor mu 15'e kıyasla? Özellikle 15'ten 16'ya geçiş yapmış arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum, teşekkürler.
16 almanı öneririm. 15 çıktığı zamanda pek iyi çıkış yapan bir model değildi, 16 daha iyi ama bütçe çok zorlanıyorsa öyle zorlayında alın denecek bir üstünlüğü yok.

İki cihazdan birini alırsan asla seni üzmez. İkisi de gayet iyi. Ancak bütçe yetiyorsa 16 al. 15 alsan da sorun yok. Seçim senin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı