iPhone 15 vs iPhone 16

Yeni bir telefona geçiş yapacağım, iki telefon arasında 15.000TL civarı bir fiyat farkı var. Ancak sizce iPhone 16, 15 bin lira farka değecek bir fark bulunduruyor mu 15'e kıyasla? Özellikle 15'ten 16'ya geçiş yapmış arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum, teşekkürler.
16'ya butceniz yetiyorsa 15'e gerek yok.

16 almanı öneririm. 15 çıktığı zamanda pek iyi çıkış yapan bir model değildi, 16 daha iyi ama bütçe çok zorlanıyorsa öyle zorlayında alın denecek bir üstünlüğü yok.
Kesinlikle katiliyorum, ozellikle isinma konusundan cok sikayetci kisiler duydum.

Yeni bir telefona geçiş yapacağım, iki telefon arasında 15.000TL civarı bir fiyat farkı var. Ancak sizce iPhone 16, 15 bin lira farka değecek bir fark bulunduruyor mu 15'e kıyasla? Özellikle 15'ten 16'ya geçiş yapmış arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum, teşekkürler.
2.el Pro serileri veya yurt dışı düşünürseniz farklı öneriler sunarız hocam ancak ikisi arasından düz 16 seçmenizi öneririm. Özellikle 4-5 sene kullanmak istiyorsanız. Çünkü 2 yıl daha yeni işlemci olması, 2GB fazladan RAM olması ve henüz çok uzakta da olsa Apple yapay zekası için 16 seçilir. Tabi yine de yurt dışını bir düşünün özellikle.

16'nın yolu daha açık ancak o fiyata kesinlikle ikisi de alınmaz.
Vivo X200 Pro der geçerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı