iPhone 15 vs iPhone 16

Bütçe
60k

fflamee

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B550m / İşlemci: Ryzen 5 5500 / Ekran Kartı: Gigabyte AMD Radeon RX 6600 / RAM: GoodRam IRDM X16Gb (8x2) 3200mhz / Güç Kaynağı: PowerBoost Fury 650W / Kasa: GameBooster GB-X223B / Monitör: Asus VG248QG 24" 165Hz 0.5ms / Kulaklık: Steelseries Arctis Nova 3 / Mouse: Steelseries Aerox 3 Snow Wireled / Klavye: Steelseries Apex 3 TKL
3 senedir iPhone 11 kullanıyorum, idare ediyordu memnundum ama son 1-2 aydır artık telefon dayanamayacak hale geldi, patlayacak diye korkuyorum o derece. Telefon arayışındayım iki telefon arasında kaldım. Arada 10k gibi bir fark var sizce o farkı vermeye değer mi? Daha fazla çıkamam, bütçe konusunda en fazla alabileceğim iPhone 16. Bir de 60Hz alınmaz gibi yorumlar gördüm, açıkçası iPhone'a alıştığım için başka bir markaya geçmek istemiyorum ve zaten alacağım telefonun 60Hz veya 120Hz olması inanın hiç umurumda değil, oyun vs. oynamıyorum zaten. Tavsiyeleriniz nelerdir?

60 Hz ekran olması sadece oyunlar ile alakalı değil günlük kullanımda da aşırı rahatsız edici oluyor 2.el 15 Pro temiz bulabilirsiniz o fiyatlara.

2.el 15 Pro temiz bulabilirsiniz o fiyatlara.

Hocam 2. el kullanmak hiç istemiyorum bu zamana kadar 2. el hiçbir şey almadım biraz önyargılıyım o konuda.

Sıfırsa 15 daha iyi 16 ve 16e kullanan kişilere sor memnun değiller. Ben birkaçına denk geldim memnun değillerdi. 15 kullananlar ise memnun. Bende birkaç gün kullandım 15'i yaklaşık 5 yada 6 gün falan sonra yurt içi garantisi devam eden 13 bulunca 13'e geçtim bu da güncel olarak alınabilecek iyi bir cihaz. Sadece 15'de 60hz biraz sıkıntı olabilir ama bir süre sonra alışırsan bozmaz seni. En mantıklısı ama yakın paralara kutu ve fatura ayrıca garantisi devam eden bir 15 pro almak çok daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…