iPhone 15 vs iPhone 17

Bütçe
50000

BayEDT

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden Redmi Note 11 Pro kullanıyordum. Isınmadan dolayı iPhone 13 modeline geçtim. Ama aradaki Hz olayı şahsen beni etkilemedi. iPhone 13 cihazım daha 6 aylık, sıfır cihaz olmasına rağmen sıkıntılı çıktı. O yüzden telefonumu değiştireceğim. Fakat 17 modelindeki eylem düğmesi her zaman açık ekran ve hızlı şarj cezbediyor. Sizce 15 alıp sonrasında satarsam ne kadar fiyat düşürür? Yoksa direk 17 mi almalıyım? Yoksa bunlara değmez mi? 15 alıp kullanmaya devam mı etmeliyim? Lise son sınıfa gidiyorum. Staj maaşımla alacağım, ailemden destek alamadığım için aylık 3-4 lira ayırabiliyorum. Bir de satacağım 13 ve SE 2. nesil var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Fiyatını denkleştirebilirseniz 17 en uzun ömürlü seçim olacaktır. Zorlanırım diyorsanız 15 de kötü değildir.

Açıkçası en az ekstra 3 4 ay daha beklemem gerekiyor. O zamanda okullar kapanıyor ve sadece iş hayatım kaldığı için telefonunda çok amacı kalmıyor.

Açıkçası en az ekstra 3 4 ay daha beklemem gerekiyor. O zamanda okullar kapanıyor ve sadece iş hayatım kaldığı için telefonunda çok amacı kalmıyor.

Seni bu kadar zorlayacaksa 15 al geç bence. Şu anda 17 kullanıyorum hızlı şarjın ve batarya ömrünün faydasını bayağı görüyorum. Sürekli açık ekranı kapattım. 120Hz mevzusu güzel ama 60 Hz'de kullanırım yani sorun olmaz. Senin şu anki senaryonda 15 mantıklı gibi geldi bana.
Daha önce 15'te kullandım kamera konusunda hiç üzmedi 17 de 2X Zoom var kayıpsız 15 tede aynı. Yapay zeka var 17'de ama fotoğraf düzenlemede falan şu an çok kötü.
Dediğim gibi gördüğüm en büyük artı batarya süresinin çok daha uzun gitmesi.

@Milimetric aslında dediğim gibi beni etkileyen sadece pil, her zaman açık ekran ve eylem düğmesi eğlem düğmesi o kadar eksi değil çoğu kişi her zaman açık ekran pili erken bitiriyor diyor. Eğer böyleyse gerçekten zorlamaya gerek duymuyorum pilde çözülebilir diye düşündüm o zaman iPhone 13 cihazımı 20 bine satıp MediaMarkt'dan almayı düşünüyorum şu anda.

@Milimetric birde şimdi daha dikkatli düşününce açıkçası mantıklı. Ama aradaki fiyata bakınca göz boyuyor. Telefonda günlük olarak 5 6 saat YT ig kullanıyorum ve ortalama 1 saat PUBG Mobile bir de araba videoları çekiyorum. Kamera olarak iPhone kıyaslaması anlaşılmayacak kadar küçük. Pilide çözülebileceği için kapitalizimin köpeği olmamaya karar verdim. Aksini söyleyecek ya da bana katılacak olan varsa eleştiriye açığım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…