iPhone 15 vs S23 Ultra

Tabii ki 15 S23'ü tokatlar

Şaka bir yana iOS da iOS diye gezmiyorsanız açık ara S23 daha iyi 15'in S23'ten iyi olduğu tek konu köşeleri elinize batmıyor.

İlla iOS istiyorsanız 14 Pro Max gibi bir cihaz alabilirsiniz 15'ten çok çok çok daha iyidir gayet iyi tatmin eder.

Isınan verimsiz bir cihaz yanı sıra kamera sorunlarıyla karşılaştılar. Resmen ara seriyi çaktılar kullanıcıya.

Bu arada eğer kamera yerine daha performanslı ve daha fazla güncelleme alacak bir cihaz isterseniz S24+da bakabilirsiniz. Performans olarak S23U kıyasla iyi bir farkla önde.

Kaç lira 14 Pro'lar sıfırını intertte bulamıyorum doğru düzgün.

Alacaksanız 2.el alınır 14 Pro.

S24 ultra bayağı pahalı geliyor ama s24 ve s24plus ta exynos işlemcinin verimsiz olduğu söyleniyor. Snapdragon s23u daha mantıklı gibi gelmişti.

S24 Ultra bayağı pahalı geliyor ama S24 ve S24Plus'ta Exynos işlemcinin verimsiz olduğu söyleniyor. Snapdragon S23u daha mantıklı gibi gelmişti.

S24+ alırsan sorun yaşamazsın. Şahsen iki cihazıda kullandım(S23U, S24+) ekran süresi olarak pek fark hissetmedim sadece S23u çok az farkla önde. Ama S23U kamera olarak S24+ performans olarak bariz önde.

S24+ alırsan sorun yaşamazsın. Şahsen iki cihazıda kullandım(S23U, S24+) ekran süresi olarak pek fark hissetmedim sadece S23u çok az farkla önde. Ama S23U kamera olarak S24+ performans olarak bariz önde.
Bugün inceledim s23u yu çok kaliteli telefon inanılmaz iyi yapmışlar hissediyorsun kaliteyi. Bakalım aklımız S23 u tarafında.

Arkadaşlar bir de bir şey daha soracağım, Şubat zamanı s25 serisi çıkacak ve ben Aralık gibi alacağım S23 ultrayi sizce eski kalır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…