iPhone 15 vs S23 Ultra

Kalmaz o zaman kamera olarak gayet güçlü bir telefon sosyal medya için de zaten fazlasıyla yeterli.
Güncelleme desteği tahmini 3-4 yıl olur diye düşünüyorum güncelleme desteksiz de 1-2 yıl bence kullanırım 5-6 yıl da tatmin eder şahsen.

Samsung cihazlara çok hakim değilim fakat bende aynı şekilde düşünüyorum hatta 1-2 yıldan fazla bile kullanılabilir duruma göre.
5 yıl olarak açıklanmış güncelleme desteği. 1 yılı bitti kaldı 4 + olarak güncelleme desteği olmadan da 1-2 sene daha kullanabilirim gayet yeterli bir süre. iPhone 11 5 yıl geçti ufaktan teklemeye başladı 5-6 seneler bence normal.

2027'de Android 2028'de güvenlik güncellemesi almayı burakacak. Android sürümü sorun olmaz derseniz desteksiz 4 sene bile kullanırsın.

Amazonda S23 Ultra 48.5K

Bu indirim çok iyi görünüyor fakat şuan da almam mümkün değil. Amazon satıcılı üründe sorun yaşar mıyım doğru düzgün hiçbir yerde stok yok s23 ultra için.

Amazonda S23 Ultra 48.5K

Bu indirim çok iyi görünüyor fakat şuan da almam mümkün değil. Amazon satıcılı üründe sorun yaşar mıyım doğru düzgün hiçbir yerde stok yok s23 ultra için.
Hocam ne yaptınız aldınız mı stok bulup yoksa başka model mi aldınız ?

Hocam ne yaptınız aldınız mı stok bulup yoksa başka model mi aldınız ?
Hocam Samsung ve vatan ek takas desteği sunuyor. Elimdeki cihaza 10K fiyat verdiler. Bunu verip 55-56K civarına s24 ultra alacağım inşallah son durum bu daha almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…