iPhone 15 vs S24 Plus

Bütçe
55.000 - 58.000

RVN00

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Bu iki telefon markası arasında kaldım. Bu yüzden dolayı da sizlere danışmak istiyorum, ben şu an arabam.com'da çalışıyorum ve sürekli araç fotoğrafları çekiyorum ve bu fotoğrafları hızlı bir şekilde ve net bir fotoğraf çekmeliyim, sizce ben bu telefonlardan hangisini tercih etmeliyim, sizden ricam açıklayarak yazabilir misiniz? Sadece iPhone 15 veya S24 Plus demek yerine açıklayarak yazar mısınız? Teşekkür ederim. :)

S24 Ultra kullanıcısı olarak kamerayı beğenmiyorum. 10 fotoğraftan 2-3 tanesi istediğim gibi çıkıyor gerisi orta veya kötü.

S24 Plus ile Ultra kameraları aynı mı bilmiyorum fakat 50MP kameranın kalitesi çok iyi olmasına rağmen fotoğrafa saçma sapan edit atıyor ve bunun yapay zeka veya galeri uygulamasıyla alakası yok. Yapay zeka kapalı, galeride HDR özelliği de kapalı. Mecbur 12MP kamerayı kullanıyorum.

Şu an telefonu satıp düz 15 model veya 14 Pro almayı düşünüyorum bütçemin el verdiği şekilde. Şahsi görüşüm budur, DH 'de S24 Ultra ana konusunu ziyaret ederseniz aynı sıkıntıları yaşayan bir sürü insan mevcut.

Arkadaşlar merhaba,

Bu iki telefon markası arasında kaldım. Bu yüzden dolayı da sizlere danışmak istiyorum, ben şu an arabam.com'da çalışıyorum ve sürekli araç fotoğrafları çekiyorum ve bu fotoğrafları hızlı bir şekilde ve net bir fotoğraf çekmeliyim, sizce ben bu telefonlardan hangisini tercih etmeliyim, sizden ricam açıklayarak yazabilir misiniz? Sadece iPhone 15 veya S24 Plus demek yerine açıklayarak yazar mısınız? Teşekkür ederim. :)

iPhone 15 bir şey değiştirmeden gösteriyor ama 60 Hz'e o parayı vermem S24+ alıp görsel zekayı kapatınca göründüğü gibi çıkıyor.

Hocam ben de çok seviyorum ama aynı telefona para vermiş gibi hissediyorum sanki ama bir yandan da optimize bir telefon tabii. Çok kararsız kaldım.

S24 Ultra kullanıcısı olarak kamerayı beğenmiyorum. 10 fotoğraftan 2-3 tanesi istediğim gibi çıkıyor gerisi orta veya kötü.

S24 Plus ile Ultra kameraları aynı mı bilmiyorum fakat 50MP kameranın kalitesi çok iyi olmasına rağmen fotoğrafa saçma sapan edit atıyor ve bunun yapay zeka veya galeri uygulamasıyla alakası yok. Yapay zeka kapalı, galeride HDR özelliği de kapalı. Mecbur 12MP kamerayı kullanıyorum.

Şu an telefonu satıp düz 15 model veya 14 Pro almayı düşünüyorum bütçemin el verdiği şekilde. Şahsi görüşüm budur, Dh'de S24 Ultra ana konusunu ziyaret ederseniz aynı sıkıntıları yaşayan bir sürü insan mevcut.

Hocam haklısınız bende aldım arka kamera telefoto vs güzel ama önkamera renk olarak hiç güzel değil iPhone xden geçtim onun bile renkleri bana daha iyi geliyordu.

Hocam örnek olarak gösterebileceğiniz video veya fotoğraf var mı acaba?

Şu an telefonu satıp düz 15 model veya 14 Pro almayı düşünüyorum bütçemin el verdiği şekilde. Şahsi görüşüm budur, Dh'de S24 Ultra ana konusunu ziyaret ederseniz aynı sıkıntıları yaşayan bir sürü insan mevcut.

Aman hocam aman, bu zamana kadar ben de IOS savunucusuydum ama buraya aynı konuyu bende açtım, ne yaptım dersen koşa koşa gidip düz 15 aldım. S24 Plus kamera, ekran, performans, güncelleme, pil ömrü olarak çok daha iyi bir cihaz. Bence IOS stabilizesi eskide kaldı, Apple telefonlarına 5 sene güncelleme verirken Samsung bunu 7 seneye çıkardı. Optimize telefonsa konu emin ol Samsung belki daha da optimizedir. Şu an 1 gündür Pura 70 Pro kullanıyorum bu telefon bile bütün engellemelere rağmen daha optimize. Apple tarafında Pro serisi alınabilir ama onun dışında düz modelleri hiç önermem.
Sonuçta kimse anasının karnından IOS ile doğmadı ve bunsuz yapamaz diye bir kural yok.

Bir de arkadaşlar söylemeyi unuttum şu an iPhone 11 kullanıyorum acaba S24 Plus aldıp iPhone 11'i de şirket telefonu olarak mı kullansam mantıklı olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı