iPhone 15 vs S24 Ultra

Androidin son serilerinden hiç şaşma iPhoneun tek iyi yani kamerası onuda yakında Android geçer diye düşünüyorum

S24 Ultra'nın kamerası gayet güzel çekiyor aslında. Bu Android'de sosyal medyada fotoğraf paylaşırken görüntü kalitesi düşse de çok düşeceğini sanmıyorum göze batmaz bence.

Kesinlikle öyle hocam zaten kameraya laf yok fakat sosyal medyaya bir şey atmaya gelince IPhone'da hakkını veriyor cidden kaliteli fotoğraflar atılabiliyor.

Kesinlikle öyle hocam zaten kameraya laf yok fakat sosyal medyaya bir şey atmaya gelince IPhone'da hakkını veriyor cidden kaliteli fotoğraflar atılabiliyor.

Benim Huawei P20 Lite bir düşürüyor kaliteyi var ya üfff

Bence iPhone ve Samsung arasındaki (eğer büyük fiyat farkı varsa) Samsung tercih edilmesi lazım mesela sırf iPhone diye 2. el bir iPhone 13 almak yerine sıfır Samsung S24 FE almak çok daha mantıklı bir seçim.

Bende S25 FE'yi bekliyorum veya 2. el iPhone 14 Pro

S24 Ultra'nın kamerası gayet güzel çekiyor aslında. Bu Android'de sosyal medyada fotoğraf paylaşırken görüntü kalitesi düşse de çok düşeceğini sanmıyorum göze batmaz bence.
O kadarını sıkıntı etmem uzun süre beni idare etsin yeter, 15 kullanan arkadaşım var şarjında çok şikayetçi bi de uzun süre android kullanmadığım için kafam karışmıştı ama yanıtlardan sonra s24 ultra daha ağır basmaya başladı

Android'in son serilerinden hiç şaşma IPhone'un tek iyi yani kamerası onu da yakında Android geçer diye düşünüyorum.

En son Android telefonum S9 Plus'dı ondan sonra hep iPhone kullandım ama son yıllarda kendini çok tekrarlamaya başladı Apple, S24 Ultra hep övülen bir telefon olduğu için almayı düşünüyorum açıkçası.

iPhone'un düz telefonları sırf logosu var diye satılan telefonlar; 60 hz,şarj sorunları, 13-14-15-16'nın neredeyse birbirinin kopyası olması, S24U al ve keyfine bak sağlam telefon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…