iPhone 15 vs Samsung S24 Ultra

Bütçe
60000

W4yt

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve 60k ya yakın bir bütçem var. İlk başta iPhone 15 Plus 256 düşünüyordum sonrasında fızıksel olarak test edince 60 Hz ekran gözüme battı. Aynı parayla 512 GB S24 Ultra gibi bir amiral gemisi alabileceğimi fark ettim. Biraz araştırma yapınca telefonun kağıt üstünde Pro Max ile kapışabilecek özellikleri var. Kullanıcı yorumlarına bakınca iPhone arayüz ve kamera stabilizasyonu kısmında Samsung'a nazaran daha iyi yorumlar alıyor ama tüm karşılaştırmalar 15 Pro Max ile yapılmış. İlk çıktığı zaman benzer fiyat aralıklarında olmasından dolayı sanırım. Şu anki bütçem ile ya iPhone 15 512 GB alacağım ya da S24 Ultra 512 aralarında kaldım. Sizce ne yapmalıyım?

Düz iPhone alınmaz bence o paralara, S24 Ultra al. Ha yok ben iPhone kullanıcısıyım Android'i sevmiyorum diyorsan bir şey diyemem iPhone'da iyidir ölmüyor satarken.

Düşünmeden S24 Ultra alın. Bu karşılaştırma Reeder vs Xiaomi gibi olmuş.

IPhone 15 kullanıcısıyım iyi ki hediye geldi. Uzatmaya gerek yok. Tercih etmek istemezdim. Çok da memnun değilim.
Sebebi ne acaba biraz detay verebilir misiniz?

Aslında aklımda bu da var ancak çıkış yaptığı tarihte muhtemelen bütçemin çok üstünde çıkacak.

Sebebi ne acaba biraz detay verebilir misiniz?

Ben 15 Pro kullanıyorum. İşim gereği telefonla uzun vakit geçiriyorum günde 8-9 saat. Oyun oynamadığım halde minimum 3 kez dolduruyorum şarjı. Fakat iyileştirilmiş şarj olduğu için 80'e kadar doluyor şarj sonrasında çok ama çok az yavaş dolduruyor. Tek memnun olmadığım üç kısım şarj, ısınma ve kasması bunun dışında güzel beğeniyorum.

Oyuna girdikten sonra. Isınıyor hemen ve FPS düşüklüğü yaşıyorum. Örneğin Wild Rift'te maça başlıyorum 120FPS sonra bir bakmışım 55'e düşmüş.

Bende S25 serisini bekliyorum bunu satıp S25 Ultra alacağım.

Eğer android takintiniz yoksa s24 ultra. S24 ultranin rakibi 15 değil zaten. 15 pro ile kıyas yaparsak bence 15 pro da düşünülebilir.

Eskisi gibi değil artık sanki iPhone.

Düz iPhone alınmaz bence o paralara, S24 Ultra al. Ha yok ben iPhone kullanıcısıyım Android'i sevmiyorum diyorsan bir şey diyemem IPhone'da iyidir ölmüyor satarken.

Şimdiye kadar hep Android kullandım güncel telefonum da POCO X3'e haliyle eskidi artık. İlle de iPhone istiyorum diye bir şey yok ama kullananların pek pişman olmadığını gözlemliyorum. Arayüzü de hoşuma gidiyor doğrusu ancak iOS 18 ile gelecek AI güncellmesini almayacak olması gibi saçma politikalarından dolayı o parayı da vermek doğru hissettirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…