maximiliandg Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 130 4 Haziran 2024 #11 Novelist dedi: Her sene telefon değiştiren biri değilsen Honor magic 6 Pro öneririm. Ben bir cihaza bu kadar para verecek olsam bunu alırdım. Genişletmek için tıkla... Honor 6.8inc, konu sahibi ise kompakt cihaz istiyor.
Novelist dedi: Her sene telefon değiştiren biri değilsen Honor magic 6 Pro öneririm. Ben bir cihaza bu kadar para verecek olsam bunu alırdım. Genişletmek için tıkla... Honor 6.8inc, konu sahibi ise kompakt cihaz istiyor.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #12 maximiliandg dedi: Honor 6.8inc, konu sahibi ise kompakt cihaz istiyor. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum, biri 6.2 Honor 6.8 inç. Bunca özelliği ve artısı için boyut göz ardı edilebilir bence. O yüzden öneride bulundum.
maximiliandg dedi: Honor 6.8inc, konu sahibi ise kompakt cihaz istiyor. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum, biri 6.2 Honor 6.8 inç. Bunca özelliği ve artısı için boyut göz ardı edilebilir bence. O yüzden öneride bulundum.
barış baskan Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 696 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #13 Herkese teşekkür ederim S24 ya da 15 almayı düşünüyorum. Şimdilik öyle gözüküyor.