Bütçe
36000
O zaman kesin Apple da ucretli yapacaktir ama eger pahali bir ucreti olursa bu cok sacma. Ya da atiyorum belirli ozellikleri parali yapsa anlarim da tamami parali olursa bence cok sacma.

Kesinlikle S24.
Bu arada kiyaslama donmus, A17 Pro'nun GPU'su once 8 Gen 2'yi gecsin. Sonra 8 Gen 3 ile kiyaslarsiniz

A17 Pro, 2 kat yüksek performanslı çekirdeğe ve 2,11 GHz saat hızına sahip 4 kat yüksek verimli çekirdeğe sahip. 8Gen 3 ancak çoklu çekirdek performansında üstün olabilir. Fanboyluk bilgileriniz pek geçerli değil maalesef.

bir de bunu karşılaştırsaydınız.
S24 ve S24 Plus maalesef ülkemizde Snapdragon versiyonu yok sadece S24 Ultra var

Arkadaşın bahsettiği 8Gen 2 daha rezalet hocam A17 Pro’yu geçiyormuş güya.

Snapdragon 8 Gen 2
73

A17 Pro
93
Bende S23 alacağım mecbur 6.2 inç S24 Snapdragon 8 gen 3 olsa daha iyidir. Exynos gayet iyi performans var ama batarya ve ısınmaları tahmin edemiyorum. 10 çekirdek koymuşlar birde niye performans artmıyor. Snapdragon 8 çekirdek daha üstünlüğü koruyor. Apple 6 çekirdek inanılmaz iş çıkarıyor.

24 almanın bir mantığı kalmıyor o zaman neden böyle bir karar almışlar acaba

24 almanın bir mantığı kalmıyor o zaman neden böyle bir karar almışlar acaba.

Yani bende bilmiyorum, ama düşünüyorsanız S23 Ultra cihazlarınada bakabilirsiniz, ki bence mantıklı olan o. Ben cihazı o kadar hardcore kullanmadığımdan benim için pek sıkıntı yaratmıyor o özellikler, yuvarlak içinde aratma zaten Google Lens özelliği, fotoğraftan belli bir kısmı çıkartma falan 3. parti uygulamalarlada yapılabiliyor, ama gerçek zamanlı arama çeviri yapma özelliği vs onları kullanmadım fakat yeri değiştirilemez, ama göreceğiz bakalım neler olacak.

Hocam sırf o kadar para verip 60 Hz ekran kullanmamak için bile S24 alırım. Fikir ayrılıkları elbet olacaktır ama bence S24'ün rakibi 15 produr. Ekran kalitesi de kendini belirtiyor.

Fiyatı hiç 15 Pro'nun rakibi gibi değil. S24 direkt 15'in rakibi. S24 Plus 15 Pro'nun rakibi. S24 Ultra 15 Pro Max'in rakibi. 15 Plus zaten boş bir model.

Ha telefonlar hakkında da fazla bilgim yok, yanlış bilgi veriyorsam kusura bakmayın, 10 sene S8+ kullanıdım bu telefon bana bu sene hediye edildi, ondan hardcore değilim demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…