iPhone 15'e Discord nasıl kurulur?

Uygulamaya gelen bir güncellemeyele alakası yok apple bazen sahte uygulamaları fark edip sertifikasını siliyor(tam bilmiyorum ama apple birşeylet yapıyor) ve siliyor uygulamayı tekrar yüklemen 5 dk alır ama bazen apple uygulamayı görmüyor 1 sene bile çalışabiliyor ve bu benim 1. Ayım

Uygulamayı yüklemesi sorun değil ama bu uygulama oyun olunca oyundaki save dosyalarıda gidiyor.

Yükleyebilen var mı? Önceden yükledim ama sildim. Şimdi yeniden yüklemem lazım. Ülke değişince de olmuyor

Çözümü bulabilen geri dönüş yaparsa seviniriz.

Hocam App Store'dan bölgenizi değişmeniz lazım. Kolaylık açısından USA seçin derim. Seçtikten sonra Discord'u indirin sonra geri Türkiye'ye çevirirsiniz.

iPhone 15 siparişi verdim ve aklıma Discord'un Online uygulama mağazalarından kalktığı geldi. Nasıl kuracağım bilginiz var mı?

Bu ayın sonların da DC tekrar açılacak bilginize.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-09-17-18-27-13-003_com.google.android.gm.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2025-09-17-18-27-27-581_com.google.android.gm.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2025-09-17-18-27-37-082_com.google.android.gm.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 30
Bunu Discord kullanan herkes aldı zaten. Ancak burada açılacağına dair bir bilgi yok.

İkna olmanız için ne gerekli hocam anlaşılan DC kapatılma mevzusuna pek hakim değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…