iPhone 15'te App Store dışında uygulama indirme olacak mı?

BKDurak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bildiğim kadarıyla Apple Type-C'ye AB standartı nedeniyle geçti ve bir teknoloji YouTube sayfasında iPhone'lara artık APK mantığıyla App Store olmadan bir şey indirilebileceğimi duymuştum ama lansmanda böyle bir şey yoktu. Ayrıca bende Game Pass var ama Apple yüzünden bunu telefonda falan kullanamıyorum MC gibi oyunları falan, bu olacak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunuzun cevabı hayır, 3. parti uygulama yükleme hali hazırda mevcut zaten. Yukarıdaki arkadaş JB lazım demiş ama hayır lazım değil internette 15 dakikalık araştırma ile telefonunuza App Storede ücretli olarak satılan Minecraft adlı oyunu yükleyebilirsiniz.

Sorunuzun cevabı hayır, 3. parti uygulama yükleme halihazırda mevcut zaten. Yukarıdaki arkadaş JB lazım demiş ama hayır lazım değil internette 15 dakikalık araştırma ile telefonunuza App Store'de ücretli olarak satılan Minecraft adlı oyunu yükleyebilirsiniz.

Teşekkürler anlatabilir veya bunun hakkında bir makale verir misiniz?

Buyuk ihtimalle iPhone 16 ile gelecek. 2024'e kadar zaman verildi sirketlere AB'de. Ayni sey USB-C icin de gecerliydi ancak bu sene verdiler onu.

Merhaba, bildiğim kadarıyla Apple Type-C'ye AB standartı nedeniyle geçti ve bir teknoloji YouTube sayfasında iPhone'lara artık APK mantığıyla App Store olmadan bir şey indirilebileceğimi duymuştum ama lansmanda böyle bir şey yoktu. Ayrıca bende Game Pass var ama Apple yüzünden bunu telefonda falan kullanamıyorum MC gibi oyunları falan, bu olacak mı?
Öyle bir şey imkansız hocam.IOS’u IOS yapan App Store zaten.Crackli uygulama kullanacağım dersen gider Android’ini alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı