ardabasaran Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #1 Merhaba IP 15 Pro Max cihazıma iOS 18 yükledim 17'ye düşürmek istiyorum, güvenli mi? İpsw me tarafından verilerime erişebilirler mi?
Merhaba IP 15 Pro Max cihazıma iOS 18 yükledim 17'ye düşürmek istiyorum, güvenli mi? İpsw me tarafından verilerime erişebilirler mi?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 7 Ekim 2024 #2 ardabasaran dedi: Merhaba IP 15 Pro Max cihazıma iOS 18 yükledim 17'ye düşürmek istiyorum, güvenli mi? İpsw me tarafından verilerime erişebilirler mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir hocam, ipsw.me Apple sunucularından alıyor problem yok. Artı 0 Eksi
ardabasaran dedi: Merhaba IP 15 Pro Max cihazıma iOS 18 yükledim 17'ye düşürmek istiyorum, güvenli mi? İpsw me tarafından verilerime erişebilirler mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir hocam, ipsw.me Apple sunucularından alıyor problem yok.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.777 Çözümler 25 Yer Adana 7 Ekim 2024 #3 ardabasaran dedi: Merhaba IP 15 Pro Max cihazıma iOS 18 yükledim 17'ye düşürmek istiyorum, güvenli mi? İpsw me tarafından verilerime erişebilirler mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir sıkıntı olmaz imzalar açıksa dönebilirsiniz. Artı 0 Eksi
ardabasaran dedi: Merhaba IP 15 Pro Max cihazıma iOS 18 yükledim 17'ye düşürmek istiyorum, güvenli mi? İpsw me tarafından verilerime erişebilirler mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir sıkıntı olmaz imzalar açıksa dönebilirsiniz.