iPhone 15'te iOS 18.1 sürümüne geçilmeli mi?

nysa

Hectopat
Daha fazla  
Şarj süresinde bir düşüş yaşar mıyım? Kameradan daha iyi verim alır mıyım? Performansta bir düşüş veya artış olur mu? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim, iyi günler.

Şarj süresinde bir düşüş yaşar mıyım? Kameradan daha iyi verim alır mıyım? Performansta bir düşüş veya artış olur mu? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim, iyi günler.
Ben geçtim, ne artısını gördüm ne de eksisini. Belki de fazla dikkat etmediğim içindir bilmiyorum ama pek bir şey değişmesini bekleme.

iOS 18 için de aynısı söylüyolardı. Hiçbir fark yok. Ya da ben hissetmiyorum. Ben de 18.1'deyim şu an bi fark göremedim.

Performans olarak ben bir fark göremedim. Sadece tasarım olarak güzel. Denetim merkezi özelleştirme, ana ekran düzenleme vs bence çok iyi olmuş.

Şarjda hafif düşüş yaşadım tavsiyem genel olarak geçmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…