iPhone 15'te yaşanan IOS 18 problemleri

Alpigo

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Alanya
Daha fazla  
Meslek
Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı
Arkadaşlar telefonuma çıktığı anda iOS 18 kurdum. iPhone 15 cihazımın pil sağlığı %100 ve 124 devirde ancak iOS 17.6.1 ile birlikte sorunsuz ve uzun ömürlü pil sağlayan, oyunda çökmeyen, görsel hataları olmayan telefonum sorun çıkarmaya başladı. Mesela gün içinde aktif kullanmamama rağmen şarjı çok hızlı bittiği için düşük güç modunu artık sürekli açık tutmak durumunda oluyorum. Bununla birlikte denetim merkezinde boş bir özellik var tıklayınca bir şey olmuyor. Ek olarak cihaz kolayca ısınabiliyor ve yüksek grafikli bir oyun oynadığımda bugün çöktü telefon yükleme simgesi çıktı ekranda. Bunlara ek olarakta iOS 18 kurduğumdan beri “Aygıt ayarlaması sürüyor” yazısı bir türlü gitmedi. Bunu yazarken klavye de dondu geldi. Keşke 18.1 çıkana kadar falan 17.7’ye güncelleseydim diyorum. Sizce bu sorunlar ne zaman geçer?

Haftaya hata düzeltmeleri güncellemesi gelir.

Hocam o her türlü olur. Apple bunu düzeltir o sıraya kadar varsa bilgisayarınıza emülatör kurarak düzeltebilirsiniz.

Görseller böyle.

Dosya Ekleri

• IMG_2705.jpeg
    158,9 KB · Görüntüleme: 326
  • IMG_2704.jpeg
    34,3 KB · Görüntüleme: 269
  • IMG_2703.png
    80,7 KB · Görüntüleme: 353
Görseller böyle.
Öncelikle aygıt ayarlaması sürüyor bende de vardı şimdi kontrol ettim gitmiş. Desteğe sorduğum da 72 saat veya daha fazla sürebileceğini söylediler yani normal bir sıkıntı yok. Diğer yaşadığınız sorunlardan klavye kasması bende yoktu fakat ios 18 ile başladı. Onun dışında diğer sorunlar yok gibi.

arkadaşlar selamlar Apple destek ekibi ile görüştüm kendileri güncellemenin arka planda daha yapılmaya devam ettiğini bunun biraz internet bağlantısı ile alakalı olduğunu söylediler ama ilk çıktığı zaman güncellediğim için biraz zaman geçtiğini de söylediler. Müzik dinlerken ekranı kapatınca müziğin donması sorunu hakkında ise vokal kestirmelerini kapattığınızda düzelir dediler ve düzeldi.

Hocam hangi oyun o merak ettim. Ben normalde hiç oyun oynamam telefondan da. Bir denemek istedim.

Aygıt ayarlaması yazısı bende de var sizde ne zaman gitti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…